OTS: Spoločnosť Huawei uvádza na trh 36 nových produktov ...

TASR, 29. februára 2024 9:55

OTS: Spoločnosť Huawei uvádza na trh 36 nových produktov a riešení na urýchlenie digitálnej transformácie a inteligentnej modernizácie malých a stredných podnikov

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľtrhu MWC 2024 v Barcelone usporiadala spoločnosť Huawei obchodné a distribučné zasadnutie na tému Urýchlenie digitálnej a inteligentnej transformácie malých a stredných podnikov. Debut obchodnej a distribučnej divízie spoločnosti Huawei na MWC ukázal odhodlanie spoločnosti Huawei zvýšiť investície do trhu malých a stredných podnikov.

Na komerčnom trhu uviedla spoločnosť Huawei 17 nových produktov a 7 nových riešení pre odvetvia vrátane vzdelávania, zdravotníctva, hotelierstva, maloobchodu a malých a stredných podnikov. Napríklad v prípade scenárov prepojenia viacerých pobočiek v rôznych odvetviach umožňuje sieťové riešenie SD-Branch od spoločnosti Huawei nasadenie v jednej predajni do 10 minút a nasadenie v 1000 predajniach do jedného dňa. Efektívny, bezpečný a komplexný all-flash OceanStor Dorado 2100 pre kancelárske scenáre malých a stredných podnikov podporuje nasadenie aplikácií pomocou skenovania čiarových kódov a umožňuje plynulé zdieľanie súborov.

Podľa Zhang Haiping, riaditeľa obchodného oddelenia Huawei Enterprise Sales Dept, bude Huawei pokračovať v prispôsobovaní produktov a riešení pre malé a stredné podniky na základe priemyselných aplikačných scenárov. Prostredníctvom orientácie na partnerov bude spoločnosť Huawei neustále optimalizovať predajné a servisné systémy, ktoré podporujú partnerov, poskytovať viac výhod a motivačných politík a spolupracovať s partnermi pri poskytovaní služieb zákazníkom.

V oblasti distribúcie uviedla spoločnosť HUAWEI eKit na trh 12 nových produktov v oblastiach, ako sú siete pre malé a stredné podniky, inteligentná spolupráca a MiniFTTO. Patria sem:

• Wi-Fi 7 eKitEngine AP371, navrhnutý pre VR, živé vysielanie a iné scenáre s veľkou prevádzkou;

• eKitEngine AP661, použiteľný pre scenáre s vysokou hustotou, ako sú učebne a kancelárie;

• eKitEngine AP761, prispôsobený pre vonkajšie scenáre, ako sú detské ihriská a malé námestia;

• HUAWEI IdeaHub B3, ľahká kancelárska obrazovka na inteligentnú spoluprácu určená pre malé a stredné podniky;

Spoločnosť HUAWEI eKit verí, že je dôležité, aby ju viedli distribútori a aby sa sústredila na subdodávateľov. Jej cieľom je vybudovať kompletný distribučný systém, ako aj zdravý trhový poriadok. Podľa Wei Xianbin, riaditeľa oddelenia distribúcie spoločnosti Huawei Enterprise Sales Dept, HUAWEI eKit vyvíja predajné produkty a portfóliá založené na scenároch pre malé a stredné podniky, lacné hotely, základné a stredné školy a ďalšie typické scenáre. Podporuje efektívne fungovanie distribučných partnerov prostredníctvom digitálnych platforiem – webovej stránky a aplikácie HUAWEI eKit. HUAWEI eKit sa zaväzuje poskytovať produkty, digitálne platformy a služby, ktoré sa dajú ľahko kúpiť, predať, nainštalovať, udržiavať, naučiť a používať, a spolupracovať s partnermi na vytváraní novej budúcnosti.

Viac informácií nájdete na stránke:

Komerčný trh Huawei:

https://e.huawei.com/en/industries/commercial-market

HUAWEI eKit:

https://ekit.huawei.com/#/ekit/home?countryCode=Global&lang=en

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2350032/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring