OTS: Spoločnosť Huawei uvádza v rámci vývoja F5G Evolution ...

TASR, 25. septembra 2023 9:25

OTS: Spoločnosť Huawei uvádza v rámci vývoja F5G Evolution na trh tri riešenia podnikových optických sietí

Šanghaj 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei sa na svojom samite „Vývoj F5G, zavádzame inteligenciu všade", ktorý sa konal počas podujatia HUAWEI CONNECT 2023, podelila o svoje aplikačné postupy v oblasti F5G so zákazníkmi a partnermi pôsobiacimi celosvetovo v odvetviach ako sú produkcia elektrickej energie, vzdelávanie, nehnuteľnosti, výroba a zdravotníctvo. Okrem toho uviedla na trh celý rad inovatívnych produktov a riešení.

Richard Jin, prezident divízie optických produktov spoločnosti Huawei, vo svojom hlavnom prejave povedal: „V súvislosti s rastúcim využívaním umelej inteligencie kladie priemysel na snímače a konektivitu nové požiadavky. Priemyselná inteligencia si vyžaduje sieť snímačov a kompletnú optickú sieť. Spoločnosť Huawei počas vývoja priemyselnej inteligencie pokračuje v skúmaní snímania v priemysle, plne optických podnikových sietí, produkčných sietí WAN, prepojenia dátových centier a rezidenčných sietí. Okrem toho sme uviedli na trh sériu inovatívnych produktov a riešení F5G , ktoré posilňujú priemyselné odvetvia využívajúce umelú inteligenciu."

Riešenia pre jednotlivé pracoviská: Spoločnosť Huawei prišla na trh s riešením FTTO 2.0. Toto riešenie založené na technológii XGS-PON Pro podporuje 12.5G/25G pre miestnosti, 2.5G/10G pre prístupové body a 2.5G pre stolové počítače, čím vytvára ekologické plne optické siete 10G a podporuje inteligentné pracoviská. Vďaka ultra širokopásmovým, zjednodušeným, vysokokvalitným a ekologickým sieťam sa toto riešenie môže použiť v situáciách, ktoré umožňujú jednotné prenášanie všetkých služieb jedným optickým vláknom a spĺňajú požiadavky zákazníkov na budovanie podnikových sietí novej generácie.

Odvetvie výroby elektrickej energie a doprava: Huawei uviedla na trh riešenie SE-OTN, ktoré sa používa na rekonštrukciu SDH v rôznych staniciach vrátane elektrických staníc, traťových staníc, mýtnych staníc a ropných a plynových BVS. Toto riešenie, ktoré využíva štandard optickej servisnej jednotky novej generácie (OSU) pre vývoj SDH, ponúka 10-krát väčšiu šírku pásma ako staršie siete SDH a zachováva si vysokú bezpečnosť a spoľahlivosť týchto sietí. A na rozdiel od bežných riešení OTN si riešenie SE-OTN nevyžaduje zložité zariadenia optickej vrstvy, čím sa výrazne znižuje plánovanie siete, prevádzka a údržba sú oveľa jednoduchšie a efektívne sa znižujú náklady na výstavbu. Preto predstavuje optimálnu voľbu pre tie priemyselné odvetvia, ktoré chcú rozvíjať svoje výrobné siete SDH.

Možnosti ochrany perimetra: Spoločnosť Huawei uviedla na trh prvé riešenie ochrany perimetra v odvetví, ktoré umožňuje opticko-vizuálne prepojenie a viacrozmerné snímanie. Spoločnosť Huawei sa na samite spojila s partnermi a vydala tzv. biely zoznam technických možností pre Opticko-vizuálne prepojenie na ochranu okruhu (Optical-Visual Linkagefor Perimeter Protection).

V budúcnosti bude Huawei pokračovať v inováciách na základe vývoja F5G, vyvíjať špičkové produkty a riešenia a spolupracovať so zákazníkmi a partnermi s cieľom uľahčiť inteligentnú modernizáciu rôznych priemyselných odvetví.

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218513/image_986294_33275276.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring