OTS: Spoločnosť Huawei vydáva bielu knihu o výstavbe ...

TASR, 29. februára 2024 16:18

OTS: Spoločnosť Huawei vydáva bielu knihu o výstavbe vysokokvalitnej areálovej siete s rýchlosťou 10 Gb/s, ktorú podporila WBA

Zameranie na skúsenosti, urýchlenie vašej digitálnej a inteligentnej cesty

Barcelona 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Počas kongresu Mobile World Congress (MWC) 2024, v rámci samitu „Huawei Intelligent Cloud-Network, Accelerating Industrial Intelligence" (Inteligentná cloudová sieť Huawei, urýchlenie priemyselnej inteligencie) vydala spoločnosť Huawei bielu knihu o výstavbe vysokokvalitnej areálovej siete s rýchlosťou 10 Gb/s, ktorú podporila WBA (Wireless Broadband Alliance). Táto biela kniha predstavuje filozofiu výstavby siete areálu so zameraním na skúsenosti. Ďalej uvádza, že vysokokvalitné riešenie Huawei CloudCampus s rýchlosťou 10 Gb/s ponúka tri typy aktualizácie skúseností – bezdrôtové pripojenie, aplikácie a prevádzku a údržbu – na urýchlenie cesty podnikov k digitalizácii a inteligencii.

Podniky poháňané technológiami aj aplikáciami vidia v digitálnej a inteligentnej transformácii tri hlavné zmeny: plne bezdrôtové terminály, vždy zaručené aplikácie a inteligentná prevádzka a údržba. Aby mohli areálové siete držať krok s týmito zmenami, musia prejsť od zamerania na konektivitu k zameraniu na skúsenosť. Spoločnosť Huawei to spĺňa uvedením vysokokvalitného systému CloudCampus s rýchlosťou 10 Gb/s, zameraného na skúsenosť, ktorý vyniká nasledujúcimi tromi typmi inovácií skúseností:

• Upgrade bezdrôtovej skúsenosti: Wi-Fi 7 pre všetky scenáre od spoločnosti Huawei je prvá v odvetví, ktorá uľahčuje upgrade bezdrôtových sietí. Testovaná rýchlosť jedného terminálu je až 4,33 Gb/s, čo je dvojnásobok Wi-Fi 6E. Mimoriadne veľké súbory je možné stiahnuť v priebehu niekoľkých sekúnd. Exkluzívna technológia konvergovaného plánovania výrazne zlepšuje efektívnosť súbežnosti a podporuje 30-kanálové kurzy 4K VR bez kolísania.

• Upgrade skúseností s aplikáciou: Exkluzívne riešenie zabezpečenia skúseností s aplikáciou pružne rozdeľuje prevádzku a vytvára zrýchlené zóny, aby sa zabezpečilo nulové zamŕzanie rámcov pre kľúčové aplikácie. Exkluzívne VIP riešenie zabezpečenia skúsenosti umožňuje VIP používateľom využívať exkluzívne sieťové zóny, čím sa zabezpečí nulový dopad na VIP používateľskú skúsenosť.

• Upgrade skúsenosti s prevádzkou a údržbou: Prvá digitálna mapa areálu v odvetví, ktorá predstavuje štvordimenzionálnu mapu sietí, používateľov, terminálov a aplikácií, vizualizuje skúsenosti s E2E a 10-násobne zvyšuje efektivitu prevádzky a údržby. Optimálne obdobie úspory energie sa môže odporučiť automaticky na základe predpovede prílivu a odlivu, čím sa zlepší energetická účinnosť a ušetrí sa 30 % energie.

Táto biela kniha skúma nové trendy areálovej siete a mapuje smer vývoja areálovej siete pre podniky, aby mohli urýchliť svoju cestu k digitalizácii a inteligencii. Keďže sa postupne objavujú nové technológie a scenáre aplikácií, vysokokvalitné areálové siete s rýchlosťou 10 Gb/s sa stanú dôležitou infraštruktúrou a preferovanou voľbou pre podniky.

Viac informácií o tejto bielej knihe nájdete tu (https://e.huawei.com/en/material/material-interception?intercepturl=https%3a%2f%2fe.huawei.com)

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2349847/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring