OTS: Spoločnosť Huawei získala zákazku na sieť GSM-R trate Kayas - Kayseri...

TASR, 23. októbra 2013 13:54

OTS: Spoločnosť Huawei získala zákazku na sieť GSM-R trate Kayas - Kayseri Železníc Tureckej republiky

Shenzhen/Čína 23. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Huawei, popredný svetový poskytovateľ riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT), dnes oznámila, že Železnice Tureckej republiky (Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari, TCDD) vybrali na podporu implementácie modernej digitálnej železničnej komunikačnej siete pre projekt trate Kayas - Kayseri, ktoré má prispieť k technickému pokroku a lepšej efektivite štátneho železničného systému, práve riešenie GSM-R od spoločnosti Huawei. Táto zmluva predstavuje po projektoch Eskisehir-Alayunt-Kutahya-Balikesir a Alsancak-Cumaovasi-Torbali-Tepekoy ďalší míľnik, ktorý spoločnosť Huawei dosiahla na tureckom trhu. Tento pokračujúci úspech na tureckom železničnom trhu len zvýrazňuje silné stránky spoločnosti Huawei, ktorými sú plynulá integrácia sietí viacerých dodávateľov, rýchle dodanie projektov Európskeho systému riadenia železničnej dopravy (ERTMS) a skúsenosti z informačno-komunikačných projektov pre zákazníkov po celom svete.

Pre riešenie GSM-R spoločnosť Huawei je to prvý projekt vo východnej časti Turecka. Železničná trať Kayas-Kayseri spoločnosti TCDD sa nachádza na Anatolskej planine so svojimi 367 km, 34 stanicami a 22 tunelmi spája mestá Ankara a Kayseri. Spoločnosť Huawei vyvinie riešenie siete GSM-R pre trať Kayas-Kayseri v súlade s prísnymi požiadavkami Európskeho systému riadenia vlakov na signálny systém úrovne L2 týkajúcimi sa prevádzkových rýchlostí do 160 km/h. Toto riešenie bude spolupracovať s existujúcou základnou sieťovou infraštruktúrou od spoločnosti NSN (Nokia Solutions and Networks).

Trať Kayas-Kayseri na Anatolskej planine je známa svojím komplexným geografickým prostredím. Systém spoločnosti Huawei preto aplikoval kombináciu vnútorných makro základňových staníc na využitie rozsiahleho pokrytia a inovatívnych distribuovaných základňových staníc pre tunely, výkopy a železničné križovatky. Okrem systému základňových staníc GSM-R a integračných služieb spoločnosť Huawei dodá uzly SDH až do kapacity STM-16. Toto starostlivo zvolené riešenie umožní spoločnosti TCDD maximálne využívať výhody efektívnej a spoľahlivej prevádzky a znížených prevádzkových nákladov. Spustením prevádzky siete GSM-R na trati Kayas-Kayseri sa výrazne zlepší spojenie medzi týmito mestami, čo okrem iného podporí aj ekonomický rozvoj v tejto oblasti.

O spoločnosti Huawei

Spoločnosť Huawei je popredným svetovým poskytovateľom riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT). Usilujeme sa o vytvorenie čo najväčšej hodnoty pre telekomunikačných operátorov, podniky a spotrebiteľov prostredníctvom poskytovania výhodných riešení a služieb. Naše produkty a riešenia sú rozmiestnené vo viac ako 140 krajinách a slúžia viac než tretine svetovej populácie. Viac informácií získate na webovej lokalite spoločnosti Huawei: www.huawei.com

Kontakt: Frank Mao +86 21 3890 5313 maofeixiang@huawei.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring