OTS: Spoločnosť JA Solar bola v prieskume financovateľnosti značky ...

TASR, 20. decembra 2023 8:58

OTS: Spoločnosť JA Solar bola v prieskume financovateľnosti značky fotovoltaických modulov BNEF na rok 2023 uznaná ako 100 % atraktívna pre banky

PEKING 20. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bloomberg New Energy Finance (BNEF) vo svojom prieskume financovateľnosti výrobcov fotovoltaických (FV) modulov a striedačov v roku 2023 hodnotila lídrov odvetvia na základe kľúčových ukazovateľov výkonnosti, financií, produktov a reputácie. Spoločnosť JA Solar preukázala silnú prevádzkovú a finančnú silu spojenú s vynikajúcimi výsledkami a v prieskume bola označená za 100 % atraktívnu pre banky.

BNEF je jednou z najdôveryhodnejších nezávislých výskumných inštitúcií na trhu s obnoviteľnou energiou a jej správy už dlho slúžia ako kľúčová referencia pre mnohé finančné inštitúcie v oblasti komerčných úverov. V prieskume zozbierala odpovede od globálnych bánk, fondov, dodávateľov solárnej techniky, nezávislých výrobcov energie a technických poradcov. Po analýze finančného zdravia a výkonnosti výrobcov modulov správa nakoniec poskytuje komplexné hodnotenie platobnej schopnosti výrobcov modulov.

Správa sa odvoláva na hodnotiacu tabuľku spoľahlivosti fotovoltaických modulov na rok 2023, ktorú vydala renomovaná testovacia inštitúcia PVEL (PV Evolution Labs), a na správu o indexe fotovoltaických modulov na rok 2023, ktorú vydala spoločnosť Renewable Energy Test Center (RETC), popredná testovacia inštitúcia v Spojených štátoch. Produkty spoločnosti JA Solar vynikli v oboch správach, čím sa vzájomne potvrdili pokročilé schopnosti produktov spoločnosti.

V priebehu rokov spoločnosť JA Solar neustále posilňovala svoj technologický výskum a vývoj, čím vniesla nový impulz do neustáleho znižovania vyrovnaných nákladov na elektrinu (LCOE). V máji 2023 spoločnosť JA Solar uviedla na trh nový n-typový modul DeepBlue 4.0 Pro. Tento výrobok zahŕňa základné technológie článkov Bycium+, vysoko spoľahlivé zapuzdrovacie materiály a technológie balenia s vysokou hustotou, čo vedie k účinnosti modulu presahujúcej 22,8 %.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2303959/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring