OTS: Spoločnosť Kaufland obmenila sortiment mäsovej značky K-Purland...

TASR, 5. novembra 2013 10:12

OTS: Spoločnosť Kaufland obmenila sortiment mäsovej značky K-Purland K-Purland - značka kvality a čerstvosti mäsa z Kauflandu

Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - Spoločnosť Kaufland na Slovensku obmenila sortiment mäsovej značky K-Purland. Sortiment mletých mäsových prípravkov, ktoré predtým obsahovali prídavné látky, bol zamenený za 100-% mleté mäso natur bez prídavných látok.

Ponúkané mleté mäso natur: 1) mleté bravčové mäso natur (bez prídavných látok) - 30 % tuku 2) mleté hovädzie mäso natur (bez prídavných látok) - 15 % tuku 3) mleté mäso zmes bravčového a hovädzieho mäsa natur (bez prídavných látok) - 30 % tuku

Čo by ste mali vedieť o mletom mäse natur:

Mleté mäso natur musí byť uskladnené pri teplote do 2°C. Teplota skladovania je vždy uvedená na etikete.

Pri výrobe mletého mäsa natur nie sú do výrobku pridávané žiadne pomocné látky, prísady, korenie (pokiaľ nie je uvedené v zložení). Zloženie výrobku je uvedené na spodnej etikete balenia. Surovina pre výrobu mletého mäsa je získavaná z vlastnej produkcie, ktorá zaisťuje jej kvalitu a čerstvosť.

Mleté mäso natur je určené k tepelnému spracovaniu.

Mäsové výrobky značky K-Purland sú výsledkom práce špičkových odborníkov z nášho vlastného mäsokombinátu. Náš výrobný podnik je na vysokej technickej úrovni, čo zaručuje vysokú kvalitu mäsa. Medzinárodný potravinársky certifikát IFS potvrdzuje najvyššiu bezpečnosť produktov a ich špičkovú kvalitu. Dodávané mäso je kontrolované najprísnejšími hygienickými, internými a úradnými veterinárnymi kontrolami, čo je zárukou stopercentného dozoru nad kvalitou a mäsovým zážitkom.

Do 20.11.2013 prebieha s mäsovými výrobkami K-Purland vo všetkých obchodných domoch Kaufland na Slovensku nová spotrebiteľská SMS súťaž. Do súťaže sa môžu zákazníci zapojiť kúpou dvoch ľubovoľných mäsových výrobkov značky K-Purland a zaslaním SMS na číslo 6661 v tvare: KAUF(medzera)Č.BLOKU(medzera)MESTO, napríklad: KAUF 83 MALACKY. Denne traja výhercovia získajú nákupné poukážky v hodnote 50 EUR a na záver, zo všetkých platných obdržaných SMS bude vyžrebovaný jeden výherca, ktorý získa hlavnú cenu, a to nákupnú poukážku v hodnote 300 EUR.

Úplné pravidlá a informácie k tejto SMS súťaži sú k dispozícii na ww.kaufland.sk/sutaze.

Kontakt: tlačové informácie a hovorca hovorca@kaufland.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring