OTS: Spoločnosť Kehua na zozname dodávateľov pre ...

TASR, 15. januára 2024 9:21

OTS: Spoločnosť Kehua na zozname dodávateľov pre skladovanie energie BNEF Tier 1

Xiamen 12. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 11. januára zverejnila analytická spoločnosť Bloomberg New Energy Finance (BNEF) svoj uvádzací Zoznam Tier 1 Energy Storage List, do ktorého zaradila aj spoločnosť Xiamen Kehua Digital Energy Tech CO., Ltd (ďalej ako Kehua), čo znamená v odvetví výrazný úspech.

Cieľom zoznamu je vypracovať transparentný systém rozlišovania medzi stovkami výrobcov pevných zásobníkov energie na trhu na základe preukázanej rentabilnosti uplatnenia projektov. Za produktové riešenie na skladovanie energie uznala spoločnosť BNEF značku Kehua ako dodávateľa Tier 1 (1. stupňa), čo dokazuje celosvetové uznanie kvality spoločnosti Kehua.

Vďaka 35 rokom skúseností v oblasti výkonovej elektroniky sa Kehua stala expertom na riešenia skladovania energie z obnoviteľných zdrojov. Keďže prevádzkujeme 5 výrobných základní po celom svete, zaisťujeme dodávky spoľahlivých solárnych riešení a zásobníkov energie zákazníkom vo vyše 100 krajinách.

V roku 2021 získala spoločnosť Kehua uznanie BNEF ako jedna z desiatich najlepšie rentabilných značiek invertorov a v roku 2022 bola štvrtým najväčším dodávateľom invertorov na skladovanie energie celosvetovo podľa hodnotenia agentúry S&P Commodity Insights. Zoznam úrovne Tier 1 zdôrazňuje uznanie odbornosti spoločnosti Kehua na globálnom trhu v oblasti skladovania energie.

Spoločnosť Kehua odjakživa prinášala inovácie a vysoko spoľahlivé, najmodernejšie riešenia s cieľom prispieť ku globálnemu prechodu na čistú energiu. Do budúcnosti bude naďalej plniť svoj záväzok voči ekologickejšiemu a udržateľnejšiemu svetu.

Kontakt: marketing@kehua.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2317362/Source_BNEF.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2317365/Kehua_Digital_Energy.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1904051/Kehua_logo___Red_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring