OTS: Spoločnosť Kohler prináša na veľtrh CES 2024 ...

TASR, 5. januára 2024 15:42

OTS: Spoločnosť Kohler prináša na veľtrh CES 2024 špičkový dizajn a inteligentné domáce wellness zážitky

Kohler 5. januára (TASR/OTSW) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Kohler Co. oznamuje svoje špičkové dizajny, inovatívne nové produkty a inteligentné domáce wellness zážitky na veľtrhu CES 2024. Rad produktov spoločnosti Kohler predstavuje pokračujúci záväzok premeniť domovy na súkromné chrámy poskytujúce pohodlie, starostlivosť o seba a obnovu.

Pozrite si celú interaktívnu tlačovú správu Multichannel News Release tu: https://www.multivu.com/players/English/9235552-kohler-leading-edge-design-innovation-smart-home-wellness-at-ces-2024/ Spoločnosť Kohler využíva pokročilý tvar a funkcie, intuitívne ovládanie a bezproblémovú konektivitu, aby zákazníkom pomohla vychutnať si wellness výhody výnimočných dizajnových riešení a luxusných kúpeľných zážitkov v domácnosti.

Tieto výrobky budú okrem iného predstavené v stánku spoločnosti Kohler na veľtrhu CES (#52817, Benátska sála Expo):

• Inteligentné sprchovacie ventily a ovládanie Anthem+ vytvárajú domáce kúpele prostredníctvom integrovaného digitálneho riadiaceho systému, ktorý umožňuje prispôsobiť prívod vody, svetla, zvuku a pary. Intuitívne rozhranie dotykovej obrazovky umožňuje jednoducho prednastaviť a aktivovať multisenzorické sprchovanie.

Integrácia s aplikáciou Kohler Konnect poskytuje vzdialený prístup a ovládanie personalizovaných predvolieb, čo používateľom umožňuje bezproblémové prispôsobenie odkiaľkoľvek.

• Sprcha SpaViva Handshower and Cleansing kombinuje jedinečnú technológiu rozprašovania a zabudované čistiace zariadenie pre dokonalý rituál starostlivosti o seba počas sprchovania. Multifunkčný ručný sprchovací kút spája charakteristickú teplovodivú trysku Katalyst spoločnosti Kohler s novou tryskou Microbubble, ktorá obsahuje bublinky s veľkosťou 100 mikrónov alebo menšou – optimálne na hlbšie čistenie. K multifunkčnej ručnej sprche je pripojené univerzálne čistiace zariadenie vybavené rotujúcim radom nástavcov, ktoré sa bez námahy dobíjajú prostredníctvom magnetického doku, keď sa nepoužívajú.

• Atmo Fan je nový rad kúpeľňového vetrania navrhnutý na zlepšenie komfortu a kvality vzduchu. Modely s pokročilou inteligentnou technológiou merajú teplotu a vlhkosť a automaticky sa zapnú, keď je vlhkosť vysoká. Používatelia môžu naplánovať časy zapnutia/vypnutia a nastaviť vlastné preferencie pre predvolenú rýchlosť ventilátora, jas osvetlenia a teplotu farieb, prahové hodnoty vlhkosti a teploty automatického režimu, ako aj nastavenia nočného osvetlenia.

• Bidetová doska PureWash poskytuje prispôsobené pohodlie vyhrievaných sedadiel, nastaviteľnú teplotu a tlak vody a bezdotykové otváranie v tenkom, podlhovastom dizajne dostupnom v čiernej alebo bielej farbe. Hlasová aktivácia prostredníctvom Alexa alebo Google Home umožňuje hands-free ovládanie postrekovača, sušičky a UV čistenia, čím poskytuje lepší hygienický zážitok.

• Kúpeľňové umývadlo Rista, ktoré je novinkou na trhu, spája remeselné dedičstvo s digitálnou technológiou prostredníctvom exkluzívnej a revolučnej metódy 3D tlače s materiálom zo sklovitého porcelánu od spoločnosti Kohler.

• Batéria Kohler x SR_A Formation 01 posúva hranice tvaru a funkcie svojimi výraznými uhlami, industriálnou odvážnou farbou Haptic Orange a zážitkom z prívodu vody. Táto batéria, ktorá je odliata ako jeden jediný sochársky objekt, sa vyznačuje pokročilým inžinierskym riešením vlastného vodného kanála s ostrými uhlami. Formation 01 sa vymyká tradičnému dizajnu a výkonu batérií a spoločnosť Kohler ju vyvinula v spolupráci s Dr. Samuel Ross a jeho štúdiom priemyselného dizajnu SR_A.

Spoločnosť Kohler na tohtoročnom veľtrhu predstaví aj rozšírený sortiment inteligentných toaliet vrátane nových variantov Numi 2.0, Innate a Veil, ako aj držiteľa ocenenia 2023 CES Innovation Award, kúpeľňu Stillness.

Viac informácií o stánku spoločnosti Kohler na veľtrhu CES a kompletnom sortimente výrobkov nájdete v tlačovej správe KOHLER CES Press Kit.

O spoločnosti Kohler Co.

Spoločnosť Kohler Co. je už 150 rokov svetovým lídrom v oblasti dizajnu a inovácií, ktorý sa venuje poskytovaniu príjemného bývania prostredníctvom kuchynských a kúpeľňových výrobkov, luxusných skriniek, obkladov a osvetlenia, distribuovaných energetických riešení – domácej energie, priemyselných energetických systémov a technológií pohonu – a luxusných zážitkov v oblasti pohostinstva a majstrovského golfu. Golfové ihrisko Whistling Straits spoločnosti Kohler hostilo 43. ročník Ryder Cupu v roku 2021. Súkromná spoločnosť Kohler Co. bola založená v roku 1873 a sídli v meste Kohler v štáte Wisconsin. Spoločnosť tiež vyvíja riešenia zamerané na odstránenie naliehavých problémov, ako je napríklad čistá voda a hygiena, pre komunity na celom svete, ktorým sa nedostáva dostatočnej starostlivosti, s cieľom zlepšiť kvalitu života súčasných a budúcich generácií.

KOHLER Kuchyňa a kúpeľňa, Energia, Golf + letoviská

Kontakt pre médiá: Jillian Rosone | jillian.rosone@kohler.com

Vzťahy s verejnosťou spoločnosti Kohler

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/619434/Kohler_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring