OTS: Spoločnosť Logicworks spúšťa novú službu Experience Center a predstavuje...

TASR, 28. novembra 2023 10:04

OTS: Spoločnosť Logicworks spúšťa novú službu Experience Center a predstavuje integráciu zariadení Apple v podnikovom prostredí

Bratislava 28. novembra (TASR/OTS) - Spoločnosť Logicworks spúšťa v Českej republike a na Slovensku jedinečnú službu, ktorá firemným zákazníkom na reálnych príkladoch naživo predvedie, ako integrovať zariadenia Apple do firemného prostredia.

V Logicworks Experience Center majú klienti možnosť vidieť kombináciu zariadení Apple s vhodnými technológiami, ktoré umožňujú firmám výrazne zvýšiť spokojnosť a produktivitu zamestnancov, zefektívniť správu IT, poskytnúť pokročilé zabezpečenie dát a znížiť celkové náklady. Prostredníctvom reálnych príkladov môžu klienti vidieť, ako môže vhodné nasadenie zariadení Apple priniesť merateľné výsledky v ich podnikaní prostredníctvom živých, komentovaných ukážok. Neoddeliteľnou súčasťou sú individuálne konzultácie s odborníkmi na integráciu technológií Apple do firemného prostredia.

Jednotlivé skúsenosti rozpracúvajú témy zamerané na konkrétne úlohy vo firmách s cieľom nastaviť správnu úroveň technickej zdatnosti, ale aj riešiť konkrétne situácie, s ktorými sa denne stretávajú. Na svoje si tak prídu manažéri ľudských zdrojov s ukážkou digitálneho nástupu zamestnancov či predstavením programu "Mac as a Choice", ako aj správcovia IT s ukážkami integrácie zariadení Apple do existujúcej infraštruktúry, pripojenia k poskytovateľom identít a pokročilého zabezpečenia platformy Apple.

"V spoločnosti Logicworks si vážime príležitosť nielen predviesť, ale hlavne umožniť podnikovým zákazníkom vyskúšať si potenciál, ktorý majú produkty Apple vo firemnom prostredí," hovorí Ivan Malik, generálny riaditeľ spoločnosti Logicworks, s.r.o. "Logicworks Experience Center je miesto plné inšpirácie, kde môžeme spoločne objavovať nové spôsoby, ako môžu technológie obohatiť nielen náš pracovný život."

Viac informácií o dostupných a pripravovaných skúsenostiach a registráciu nájdete na adrese: https://www.logicworks.cz/apple-v-praci/experience-center/. Služba je bezplatná pre záujemcov z radov stredne veľkých spoločností a veľkých podnikov.

O spoločnosti Logicworks:

Spoločnosť Logicworks sa špecializuje na nasadzovanie a efektívnu správu zariadení Apple pre podnikových zákazníkov. Je členom siete Apple Consultants Network a medzi jej klientov patria Česká spořitelna, Seznam.cz, Kaufland, Tatra banka na Slovensku a Raiffeisen Bank v Poľsku. Je súčasťou medzinárodnej skupiny WESTech, ktorá pod značkou iStores prevádzkuje sieť 18 predajní Apple Premium Partner a Apple Premium Reseller a servisných stredísk Apple Authorized Service Provider v Českej republike a na Slovensku.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring