OTS: Spoločnosť Mary Kay expanduje do Maďarska, ...

TASR, 1. decembra 2023 13:18

OTS: Spoločnosť Mary Kay expanduje do Maďarska, čím pozdvihuje krásu a posilňuje postavenie v strednej Európe

Dallas 1. decembra (TASR/OTS) – (BUSINESS WIRE) – Mary Kay Inc., ikonická kozmetická značka a globálny zástanca posilnenia postavenia žien, s potešením oznamuje svoju expanziu do Maďarska, čo je strategický krok, ktorý predstavuje najnovší vstup spoločnosti na európsky trh. Táto expanzia sa zhoduje s významným 60. výročím spoločnosti Mary Kay a zdôrazňuje jej trvalý odkaz, ktorým je ponuka bezkonkurenčných podnikateľských príležitostí a vysokokvalitnej starostlivosti o pleť a farebnej kozmetiky.

Na činnosť spoločnosti Mary Kay v Maďarsku budú dohliadať kancelárie spoločnosti Mary Kay pre Českú republiku v Prahe. Na oslavu tohto významného rozšírenia boli zorganizované podujatia v Prahe aj v Budapešti. Táto expanzia nadväzuje na nedávne ocenenie značky, ktorá bola spoločnosťou Euromonitor International vyhlásená za svetovú značku priameho predaja starostlivosti o pleť a farebnej kozmetiky č. 11.

„O expanzii do Maďarska sme vždy uvažovali a vieme, že nastal čas predstaviť naše jedinečné kariérne príležitosti a neodolateľné produkty na tomto novom trhu,“ povedala Tara Eustace, prezidentka spoločnosti Mary Kay pre Európu. „Som presvedčená, že pod vedením Edity Szaboovej a našich veľmi úspešných trhov Mary Kay Česká republika a Slovensko vytvoríme pre ženy v Maďarsku životaschopné príležitosti na zárobok.“

Edita Szaboová, generálna riaditeľka Mary Kay pre Českú republiku a Slovensko, vyjadrila svoje nadšenie z novej trhovej expanzie.

„Sme nadšení, že môžeme podporiť začínajúce podnikateľky v Maďarsku, čo je v súlade s naším hlavným poslaním obohacovať životy žien,“ uviedla Szaboova. „Podnikanie je v Maďarsku vysoko rešpektované a podporované a náš prieskum ukazuje, že ženy využijú túto novú príležitosť pracovať, učiť sa a rozvíjať svoje vlastné udržateľné podniky.“

Vďaka bohatej kultúrnej tapisérii, živému dedičstvu a dynamickej ekonomike Maďarska sa spoločnosť Mary Kay Inc. chystá predstaviť celý rad iniciatív zameraných na posilnenie ekonomického postavenia maďarských žien. Tieto iniciatívy zahŕňajú vzdelávacie programy, mentoring a významné hospodárske investície v krajine. Ak sa chcete dozvedieť viac, sledujte Mary Kay Maďarsko online na www.marykay.hu, a na sociálnych sieťach Instagram a Facebook.

O spoločnosti Mary Kay

Potom. Teraz. Navždy. Mary Kay Ashová, jedna z pôvodných bojovníčok za prelomenie skleneného stropu, založila v roku 1963 v Texase svoju vysnívanú kozmetickú značku s jediným cieľom: obohatiť život žien. Tento sen rozkvitol do celosvetovej spoločnosti s miliónmi nezávislých predajcov vo viac ako 35 krajinách. Príležitosť Mary Kay už 60 rokov umožňuje ženám, aby si samy určovali svoju budúcnosť prostredníctvom vzdelávania, mentorstva, propagácie a inovácií. Spoločnosť Mary Kay sa venuje investíciám do vedy stojacej za krásou a výrobe špičkovej starostlivosti o pleť, farebnej kozmetiky, výživových doplnkov a vôní. Spoločnosť Mary Kay verí v zachovanie našej planéty pre budúce generácie, v ochranu žien postihnutých rakovinou a domácim násilím a v podporu mladých ľudí, aby nasledovali svoje sny. Viac informácií nájdete na marykayglobal.com, a sledujte nás na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, a LinkedIn, alebo na sieti X (predtým Twitter).

1 Zdroj: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2023 Edition, hodnota predaja v RSP, údaje za rok 2022. Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Slovakian: Fotografie/Galéria Multimédií dostupná na: https://www.businesswire.com/news/home/53864391/en

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring