OTS: Spoločnosť Mibro uvádza na trh inteligentné hodinky Lite3 Pro ...

TASR, 1. júla 2024 13:08

OTS: Spoločnosť Mibro uvádza na trh inteligentné hodinky Lite3 Pro: Ideálny spoločník pre rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom pre mestských profesionálov

ŠEN-ČEN, Čína 1. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Mibro, značka spoločnosti ZhenShi Information Technology (Shenzhen) Co., Ltd., uviedla na trh svoj najnovší produkt Mibro Lite3 Pro. Tieto pokročilé inteligentné hodinky sú navrhnuté tak, aby zlepšili rovnováhu medzi prácou a životom mestských profesionálov a zároveň uprednostnili ich pohodu.

Mibro Lite3 Pro žiari svojou 1,32-palcovou obrazovkou AMOLED ultra-HD, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala výnimočnú jasnosť aj v jasných vonkajších podmienkach. Je vybavený technológiou AOD (Always-On Display) a svetelným snímačom, ktorý podporuje 255 úrovní adaptívneho jasu obrazovky, čím zabezpečuje optimálnu viditeľnosť v akejkoľvek svetelnej situácii.

Pre fitness nadšencov je Mibro Lite3 Pro profesionálny športový spoločník, ktorý ponúka 150 športových režimov a 18 profesionálnych algoritmov pre širokú škálu tréningov. Jeho 10-osový snímač pohybu zabezpečuje detailné sledovanie pohybu, zatiaľ čo algoritmus SeekBeatsTM poskytuje podrobné informácie po tréningu. Vďaka odolnosti voči vode 5ATM a špecializovaným plaveckým režimom je dokonale vybavený na cvičenie vo vode a umožňuje používateľom plynulo preniesť svoj fitnes režim do bazéna.

Okrem toho inteligentné hodinky ponúkajú funkciu hands-free volania jedným kliknutím. Používatelia tak môžu prijímať hovory jednoduchým gestom, čím sa zabezpečí bezproblémové pripojenie, či už sú v práci alebo na tréningu.

„Naším cieľom bolo vytvoriť inteligentné hodinky Mibro Lite3 Pro, ktoré sa bez problémov začlenia do života našich používateľov," povedal Bin Ji, produktový riaditeľ spoločnosti Mibro. „Vďaka pokročilým funkciám monitorovania zdravia a štýlovému dizajnu sú hodinky Mibro Lite3 Pro ideálne pre tých, ktorí sa snažia zosúladiť svoj pracovný a osobný život."

Mibro Lite3 Pro je vybavený komplexnou funkciou monitorovania zdravia, ktorá presne sleduje srdcovú frekvenciu a zároveň meria hladinu kyslíka v krvi, zisťuje stres a vedie k dýchacím cvičeniam. Pre väčšie pohodlie obsahuje fyziologické sledovanie cyklu, čo z neho robí podporného spoločníka pre používateľky.

Okrem inovatívnych funkcií sa zariadenie Mibro Lite3 Pro môže pochváliť aj nádherným a moderným dizajnom. Jeho kovové telo, starostlivo ručne leštené a potiahnuté keramikou, má lesklý povrch. K dispozícii je vo farbách khaki šedá, čiernozelená a ružovo zlatá, takže spĺňa rôzne štýlové preferencie. Vďaka možnosti výberu koženého alebo silikónového remienka je ideálny na každodenné používanie alebo šport.

Mibro Lite3 Pro bude možné zakúpiť na celom svete od júla 2024.

Viac informácií nájdete na stránke https://www.mibrofit.com/ alebo na sociálnych sieťavh Facebook a Instagram. V prípade obchodných otázok sa obráťte na adresu business@mibrofit.com.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2448654/Mibro_Watch_Lite3_pro_EN_0625.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring