OTS: Spoločnosť Midea KWHA predstavuje na MCE 2024 ...

TASR, 21. marca 2024 9:41

OTS: Spoločnosť Midea KWHA predstavuje na MCE 2024 v Miláne rad ohrievačov vody energetickej triedy A

Miláno 21. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Obchodná divízia Midea Kitchen and Water Heater Appliances (Midea KWHA) uviedla na trh svoj najnovší rad ohrievačov vody energetickej triedy A Salute na výstave Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024 v Miláne, renomovanej medzinárodnej výstave venovanej HVAC (vykurovanie, vetranie, klimatizácia), inštalatérstvu a obnoviteľným zdrojom energie.

Kľúčový produktový rad Salute od Midea KWHA, sa môže pochváliť špičkovou energetickou účinnosťou triedy A a prešiel testom VDE, čím preukázal až 23 % úsporu energie. Sortiment ponúka viacero modelov, všetky vytvorené pre jednoduchú inštaláciu a všestrannosť, ideálne pre projekty renovácie existujúcich domov či navrhovanie nových.

Okrem toho rad obsahuje inovatívny režim MemoU, inteligentnú, užívateľsky prívetivú a energeticky úspornú možnosť, ktorá nanovo definuje úsporu energie. Systém sa inteligentne prispôsobí zvyklostiam používateľov v kúpeľni tým, že sa učí a pamätá si ich preferencie, a následne predpovedá ich potreby na prípravu ohrievača. Predvída rozvrh kúpania a účinne predhrieva vodu na preferovanú teplotu presne vtedy, keď je to potrebné. Toto inteligentné dopytové zohrievanie zaistí nielen pokoj na duši, ale zároveň prináša významné úspory energie.

Pozrime sa napríklad na Salute Flex 30L. Aktivácia režimu MemoU môže priniesť ročnú úsporu elektrickej energie približne 300 kWh pre domácnosť. Toto zníženie nielenže znižuje náklady na elektrickú energiu, ale tiež kompenzuje denné emisie, čo zodpovedá vplyvu tri a pol stromov pestovaných desať rokov.

Po rozsiahlom vývoji na európskom trhu teraz Midea KWHA s hrdosťou ponúka komplexný sortiment produktov a riešení špeciálne navrhnutých pre Európu, ktoré vyhovujú rôznorodým požiadavkám na teplú vodu. Rad produktov zahŕňa ohrievače vody poháňané ekologickou energiou s energetickou účinnosťou až do A+, ako aj rôzne zásobníkové ohrievače vody a ohrievače vody na okamžitú spotrebu, ktoré môžu byť inštalované v blízkosti odberného miesta.

Ako priekopník v oblasti ekologických inovácií sa Midea KWHA venuje zvyšovaniu energetickej účinnosti vyvíjaním špičkových produktov. Vďaka inováciám a udržateľnosti ponúka spoločnosť širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú životnú úroveň a zároveň minimalizujú ekologické stopy. Prostredníctvom svedomitého dizajnu a služieb podporuje Midea KWHA viac domácností, aby sa podieľali na kolektívnom úsilí o udržateľnú budúcnosť našej planéty.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2363613/Midea_KWHA_Unveils_A_Class_Energy_Efficient_Water_Heater_Salute_Series.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2363615/Midea_KWHA_Unveils_A_Class_Energy_Efficient_Water_Heater_Salute_Series.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring