OTS: Spoločnosť PEAK podporuje majstrovstvá piatich kontinentov v basketbale

TASR, 8. augusta 2013 11:08

- Spoločnosť PEAK podporuje majstrovstvá piatich kontinentov v basketbale

- Na turnaji bude mať svoju premiéru obuv pre rozhodcov

Hongkong 8. augusta (TASR-PRNewswire) - Spoločnosť PEAK, globálny strategický partner Medzinárodnej basketbalovej federácie (FIBA) a medzinárodne uznávaná športová značka, bude sponzorovať oficiálnu obuv pre majstrovstvá ženských a mužských tímov z piatich kontinentov (Ázia, Eurázia, Amerika, Afrika and Oceánia) a oficiálne oblečenie pre ázijský šampionát.

V Manile na Filipínach sa 1. augusta začali 27. majstrovstvá v basketbale mužov zápasom, v ktorom tím Iránu, sponzorovaný spoločnosťou PEAK a jeden z favoritov majstrovstiev, porazil Malajziu o 90 bodov. Ďalší tím zo západnej Ázie, Katar, bude mať na sebe basketbalové súpravy sponzorované tiež spoločnosťou PEAK. Firma PEAK je okrem toho sponzorom takmer 10 národných tímov, napríklad Nemecka, Čiernej Hory a Austrálie, na nasledujúcich turnajoch, ako majstrovstvá Európy FIBA EuroBasket, šampionát Severnej a Južnej Ameriky, africký šampionát a šampionát Oceánie. 32 mužských národných tímov vyhrá podľa pravidiel FIBA vstupenku do Španielska, ktoré je hostiteľom prvého svetového pohára v basketbale v budúcom roku.

Vlani v januári boli majstrovstvá sveta v basketbale premenované na svetový pohár v basketbale, od ktorého sa, ako oznámil Bowman, generálny tajomník FIBA, očakáva, že pomôže presadzovať basketbal a urobí z neho jednu z najlepších športových udalostí na celom svete. Navyše na tomto medzikontinentálnom šampionáte sa prvýkrát objaví úplne nová obuv pre rozhodcov, ktorú navrhli dizajnéri spoločnosti Peak špeciálne pre medzinárodných rozhodcov FIBA. Po začlenení novej technológie firmy Peak do výroby športovej obuvi schválilo túto obuv niekoľko medzinárodných rozhodcov po tom, ako ju prísne preskúmali technické tímy FIBA. Na basketbalovom šampionáte piatich kontinentov sa predstaví aj niekoľko športových výrobkov oficiálne schválených federáciou FIBA.

„Spoločnosť PEAK bude venovať svoju snahu tomu, aby na podujatia federácie FIBA poskytla tie najlepšie basketbalové výrobky a používateľskú skúsenosť,“ povedal Jim Xu, generálny riaditeľ spoločnosti PEAK. Verí, že ďalšia spolupráca s federáciou FIBA pomôže podporovať vplyv spoločnosti PEAK na celom svete, predovšetkým v oblasti basketbalu.

Firma PEAK, jednotka medzi značkami basketbalovej výbavy, je najväčším oficiálnym sponzorom federácie FIBA a čínskym oficiálnym marketingovým partnerom Národnej basketbalovej asociácie (NBA). Okrem toho sponzorujeme viac ako 20 špičkových hráčov NBA, ako sú Tony Parker a Shane Battier.

KONTAKT: Michael Zhang, +86-10-5792-5070, Zhangml@chinapeak.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS la

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring