OTS: Spoločnosť RAEDIAN predstavila na Intersolar EXPO 2024 svoju úplne novú...

TASR, 20. júna 2024 8:58

OTS: Spoločnosť RAEDIAN predstavila na Intersolar EXPO 2024 svoju úplne novú generáciu riešení inteligentných verejných nabíjacích staníc

Mníchov 20. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - RAEDIAN je globálna spoločnosť s viac ako 10-ročnými skúsenosťami v oblasti výskumu, vývoja a výroby nabíjačiek pre elektromobily. Hodnota spoločnosti sa zameriava na nepretržité technologické inovácie, vysoko kvalitné produkty a nákladovo efektívne riešenia. Spoločnosť RAEDIAN sa zaväzuje uprednostňovať zákaznícky servis a spokojnosť a jej cieľom je prevyšovať očakávania zákazníkov na celom svete.

Návštevníci sa môžu dozvedieť viac v stánku B6.675 na výstavisku Messe München.

Na výstave Intersolar sú pozoruhodné technologické prednosti spoločnosti RAEDIAN osobitne atraktívne:

- Funkcia dynamického riadenia zaťaženia (dynamic load management – DLM) monitoruje elektrické zaťaženie v reálnom čase. Táto funkcia dokáže dynamicky nastaviť výstup nabíjacieho výkonu. Chráni elektrickú bezpečnosť v reálnom čase a zlepšuje elektrickú účinnosť.

- Funkcia solárnej inteligentnej nabíjačky dosahuje vlastnú spotrebu generovania fotovoltickej energie prostredníctvom rozšírenej SÚPRAVY SC a podporného softvéru. Výrazne znižuje náklady na elektrickú energiu o viac ako 50 %.

- Meranie MID, ktoré realizuje integráciu nabíjacieho hardvéru a meranie MID prostredníctvom technologických inovácií, poskytuje významnú nákladovú efektívnosť a eliminuje potrebu samostatnej inštalácie elektromerov.

- Bezplatný systém správy nabíjania umožňuje operátorom nezávisle spravovať nabíjacie stanice vrátane monitorovania stavu v reálnom čase, kategorizovanej správy používateľov nabíjania, merania a fakturácie a ďalších funkcií. Pozoruhodný bezplatný systém v nízkej hmotnostnej triede je ekonomický a užívateľsky prívetivý, najmä pre poloverejné scenáre.

- Novo spustená aplikácia Installer podporuje rôznorodé online požiadavky, vyhľadávanie produktových listov, inštalačné video pokyny, presmerovanie otvoreného komunikačného protokolu OCPP atď. Táto aplikácia zjednodušuje inštaláciu, prevádzku a údržbu a pre zákazníkov predstavuje možnosť rentabilných prevádzkových nákladov.

Séria Gemini (inteligentné riešenie verejných nabíjacích staníc) je najpútavejším a najkonkurencieschopnejším produktom a riešením spoločnosti RAEDIAN uvedeným na výstave.

- Vzhľad procesu tvarovania hliníkovej zliatiny sa vyznačuje štýlovým a výnimočným dizajnom. A môžeme vás uistiť jeho spoľahlivou kvalitu, dlhodobou ochranou proti korózii a ultradlhou životnosťou produktu (viac ako 10 rokov). Tieto funkcie poskytujú vynikajúce prednosti a konkurencieschopnosť pre scenáre verejného nabíjania.

- Dvojzásuvková distribúcia energie umožňuje striedavé nabíjanie a priemernú distribúciu energie medzi dvoma nabíjacími rozhraniami.

- Štandardné elektronické zámky a záklopky chránia pred náhodným dotykom a zaručujú bezpečnosť nabíjania. A napokon zabraňuje uvoľneniu, poškodeniu a krádeži nabíjacích pištolí.

- 8-palcová reklamná obrazovka s vysokým rozlíšením ponúka vynikajúcu interakciu a zážitok, vďaka čomu sa počíta každé nabitie.

Zistite viac o propagačnej sezóne spoločnosti RAEDIAN, ktorá trvá od 15. júna do 15. júla.

Ďalšie informácie na: https://raedian.eu/

Sledujte nás na:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/raedian-ev-charging/

Instagrame: https://www.instagram.com/raedianglobal?igsh=MTE5aTlnY2treHZjZg%3D%3D&utm_source=qr

Kontaktujte nás na: sales@raedian.eu

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2442588/pr_release_0619.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring