OTS: Spoločnosť Rohde & Schwarz na Svetovom summite o LTE predstavila ...

TASR, 26. júna 2013 9:29

OTS: Spoločnosť Rohde & Schwarz na Svetovom summite o LTE predstavila svoje kompletné portfólio testovacích a meracích nástrojov

Mníchov 26. júna (TASR-OTS) (PRNewswire) - Zabezpečenie plynulého chodu mobilných aplikácií na inteligentných telefónoch, ideálneho sieťového pokrytia a tým pádom aj maximálnej zákazníckej spokojnosti si vyžaduje komplexné testovanie bezdrôtových sietí a zariadení. Rohde & Schwarz je jediným dodávateľom testovacej a meracej techniky, ktorý poskytuje riešenia pre plánovanie, inštaláciu, optimalizáciu a prevádzku bezdrôtových komunikačných sietí z jedného zdroja.

Na Svetovom summite o LTE 2013 v Amsterdame spoločnosť Rohde & Schwarz a jej dcérske firmy SwissQual a ipoque predstavia testovacie riešenia pre všetky fázy životného cyklu siete. V prvom rade, testovacie systémy rádiových frekvencií a protokolov Rohde & Schwarz pomôžu prevádzkovateľom sietí pri výbere vhodnej infraštruktúry a používateľských zariadení a zaistia, aby dané zariadenia spĺňali bezdrôtové normy.

V ďalšom kroku mobilní operátori použijú testovacie riešenia spoločnosti Rohde & Schwarz na efektívne rozmiestnenie svojich bezdrôtových sietí na dosiahnutie maximálneho výkonu a zákazníckej spokojnosti. Na inštaláciu vysielačov a detekciu rušenia sa použijú príručné zariadenia. Orientačné skúšobné riešenia od spoločnosti SwissQual poskytnú nevyhnutné porovnávacie údaje o výkonnosti sietí.

A nakoniec, hĺbková analýza paketov od firmy ipoque poskytne podrobné znalosti o správaní zákazníkov. Jej prostredníctvom získajú operátori prehľad o prenosoch dát vygenerovaných aplikáciami a mobilnými službami, vďaka čomu budú schopní riadiť, zhodnocovať a optimalizovať tieto prenosy.

Roland Steffen, výkonný viceprezident a vedúci divízie testovania a merania poznamenal: "Spolu s našimi dcérskymi spoločnosťami SwissQual a ipoque ponúkame integrovaný balík testovacích riešení pre celý životný cyklus siete, čo je unikátny prístup, ktorý je jediný svojho druhu na trhu. Tento integrovaný prístup našim zákazníkom neprináša len efektivitu, ale zároveň im pomáha zjednotiť požiadavky zákazníkov s ich finančnými cieľmi v náročnom obchodnom prostredí."

Rohde & Schwarz, SwissQual a ipoque predvedú svoje spoločné portfólio testovacích a meracích zariadení 25. a 26. júna 2013 na Svetovom summite o LTE vo výstavnom a kongresovom centre RAI v Amsterdame (stánok 19, hala 10). Kontakt pre tlač: Christian Mokry, Telefón: +49-89-4129-13052, E-mail: press@rohde-schwarz.com Zdroj: Rohde & Schwarz

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring