OTS: Spoločnosť TCL ocenená na veľtrhu CES 2024 ...

TASR, 16. januára 2024 10:19

OTS: Spoločnosť TCL ocenená na veľtrhu CES 2024 viac ako 40 cenami a vyznamenaniami za 115-palcový televízor a ďalšie inovatívne produkty v rôznych kategóriách

Las Vegas 16. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - TCL Electronics, popredná značka spotrebnej elektroniky a svetovo druhá najlepšia značka televízorov, dnes oznámila, že viaceré z jej produktov a technických riešení boli ocenené pochvalou od uznávaných médií a organizácií, vrátane 115-palcového LED televízora QM891G QD-Mini, smartfónov a tabletov s novou technológiou displejov NXTPAPER 3.0 od TCL, okuliarov na rozšírenú realitu RayNeo X2 Lite a soundbarov TCL triedy Q.

Tento rok spoločnosť TCL vyvolala ohlas na veľtrhu CES so špičkovým portfóliom inovatívnych technológií v rámci rôznych kategórií. Spoločnosť TCL, stojac v centre pozornosti, získala šesť vyznamenaní na ceremoniály oceňovania najlepších globálnych značiek (Global Top Brands –GTB) za rok 2023 – 2024, ktorý organizovala ázijská a európska digitálna skupina (Asia Digital Group a European Digital Group) s podporou medzinárodnej dátovej korporácie (International Data Corporation) a TWICE. Toto podujatie sa nieslo v duchu profesionálnosti a dôveryhodnosti odvetvia globálnej spotrebnej elektroniky. Bill Jiang, viceprezident spoločnosti TCL Industries a generálny riaditeľ centra pre globálny marketing, sa zúčastnil ceremoniálu a prijal ocenenia v mene spoločnosti.

Predovšetkým 115-palcový LED televízor QM891G od TCL, svetovo najväčší LED televízor QD-Mini, získal „zlatú cenu roka za inovatívnu technológiu displejov" z GTB za pokrok v technológii displejov, ktorý reprezentuje. Najnovší tablet TCL NXTPAPER 14 Pro a okuliare pre rozšírenú realitu RayNeo X2 Lite sú oba prvé produkty od TCL v odvetví ako súčasť riešenia zábavy pre mobilné zariadenia s inteligentným pripojením. Domov si odniesli „cenu za inováciu v oblasti technológie displejov s ochranou očí" a „cenu za inováciu roka v segmente okuliarov na rozšírenú realitu".

Okrem toho získala spoločnosť TCL uznanie z GTB a bola zaradená medzi „10 najlepších globálnych značiek spotrebnej elektroniky v rokoch 2023 – 2024", „10 najlepších globálnych značiek televízorov v rokoch 2023 – 2024" a „50 najlepších globálnych značiek spotrebnej elektroniky v rokoch 2023 – 2024" za svoju oddanosť „inšpirovať veľkoleposťou" prostredníctvom rozsiahlej zostavy inovatívnych produktov.

Okrem uznaní z GTB získal smartfón TCL 40 NXTPAPER cenu za inovácie CES 2024 v kategórii „mobilné zariadenia, príslušenstvo a aplikácie". Ako svetovo prvý a jeden zo smartfónov optimalizovaných pre ľudské oči bol TCL 40 NXTPAPER ocenený za to, že prináša do odvetvia smartfónov prevratný plnofarebný vizuálny zážitok z pohodlia podobného papieru.

Okrem toho mnohé inovatívne technológie a inteligentné produkty TCL z rôznych kategórií, ktoré boli predstavené na veľtrhu CES 2024, získali od medzinárodných médií ocenenia „najlepší produkt na CES 2024". Spoločnosť TCL získala celkovo viac ako 34 pochvál od uznávaných médií v oblasti technológií vrátane Digital Trends, Android Authority a ďalších.

Pýšiac sa najlepšou kvalitou vo svojej triede a mimoriadnymi inováciami v rámci svojho komplexného portfólia produktov bola spoločnosť ocenená aj rôznymi uznávanými organizáciami. Jej priekopnícke rady televízorov X955 a C755 boli prvé na svete certifikované orgánom TÜV Rheinland za svoj realistický vizuálny zážitok. Rad profesionálnych monitorov 27R83U/34R83Q získal na veľtrhu CES 2024 ocenenie Pantone Validated (validované podľa škály Pantone), ktoré vychádza zo systému farieb Pantone Matching System (PMS), jedinej validácie s testovaním farieb v reálnom svete na viac ako 2 000 farbách.

Spoločnosť TCL Electronics je v priebehu rokov na ceste neustáleho rastu a transformácie na poprednú globálnu spoločnosť v oblasti inteligentných technológií. Vďaka niekoľkým strediskám výskumu a vývoja vo svete a silnej podpore zo strany tisícov partnerov z odvetvia po celom svete stavia spoločnosť TCL Electronics na tejto globálnej synergii s cieľom neustále rozširovať svoje portfólio produktov, vytvárať ďalší pokrok v oblasti inovácií a umožňovať používateľom oddávať sa veľkoleposti.

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je poprednou značkou spotrebnej elektroniky a lídrom v celosvetovom televíznom priemysle. TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2317985/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring