OTS: Spoločnosť TCL predstaví na veľtrhu CES 2024 špičkové technologické ...

TASR, 22. decembra 2023 8:29

OTS: Spoločnosť TCL predstaví na veľtrhu CES 2024 špičkové technologické portfólio a riešenia, ktoré inšpirujú k veľkoleposti

Šen-čen, Čína 22. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – Spoločnosť TCL Electronics, popredná značka spotrebnej elektroniky a druhá najvýznamnejšia značka televízorov na svete, dnes oznámila svoju účasť na každoročnom veľtrhu spotrebnej elektroniky (CES), ktorý sa bude konať v januári 2024 v Las Vegas. Spoločnosť predstaví viac ako sto špičkových produktov a demonštruje svoje špičkové technologické portfólio v 15 produktových kategóriách vrátane televízorov QD-Mini LED, klimatizácií TCL FreshIN, chladničiek TCL Free Built-in Series, práčok, funkčne bohatých mobilných zariadení, okuliarov AR, komerčných displejov, komplexných inteligentných energetických riešení a ďalších.

Spoločnosť TCL, ktorá je poprednou spoločnosťou v oblasti prémiových veľkoplošných televízorov a technológie Mini LED, sa chystá na veľtrhu CES 2024 predstaviť svoje najnovšie prelomové objavy v oblasti zobrazovacích technológií a divákom v severoamerickom regióne po prvýkrát predstaviť jeden z najväčších televízorov QD-Mini LED na svete.

Okrem oceňovaných systémov domáceho kina spoločnosť predstaví aj jedno z prvých inteligentných riešení zábavy s pripojenými mobilnými zariadeniami, ktoré kombinujú smartfóny, tablety, inteligentné okuliare a ďalšie zariadenia. Medzi nimi sa predstaví najnovšia technológia displeja NXTPAPER optimalizovaná pre ľudské oči a okuliare RayNeo AR s revolučným plnofarebným 3D head-up displejom a výkonnými schopnosťami umelej inteligencie.

Spoločnosť TCL spolu so svojimi renomovanými partnermi na celom svete naďalej inšpiruje globálnych používateľov k veľkým úspechom prostredníctvom rôznych prelomových spoluprác vrátane úlohy oficiálneho televízneho partnera Národnej futbalovej ligy (NFL) v Spojených štátoch. Okrem toho TCL preukáže svoj záväzok k väčšej a udržateľnejšej budúcnosti prostredníctvom svojich najnovších environmentálnych, sociálnych a riadiacich iniciatív (ESG).

Spoločnosť TCL zaznamenala počas prvých troch štvrťrokov roku 2023 konzistentný rast. Televízory TCL sa umiestnili na prvom mieste v celkovom počte dodávok na Filipínach, v Austrálii, Mjanmarsku a Pakistane. Dodávky televízorov TCL v severoamerickom regióne sa medziročne zvýšili o 11,4 %, čím sa spoločnosť zaradila na tretie miesto v počte dodávok v Spojených štátoch. V ostatných krajinách boli televízory TCL druhé vo Francúzsku a tretie v Českej republike a vo Švédsku z hľadiska počtu doručení. Pokiaľ ide o mobilné zariadenia, smartfóny TCL sa umiestnili na prvom mieste v dodávkach telefónov so systémom Android v Severnej Amerike. Aj ďalšie produkty TCL vrátane klimatizácií a okuliarov RayNeo AR a XR vedú na svetových trhoch vďaka svojim najnovším inovatívnym funkciám.

Podrobnejšie informácie nájdete v nasledujúcom texte:

Tlačová konferencia TCL CES 2024

Dátum a čas: 11:00 (PST), 8. januára 2024

Miesto: Mandalay Bay, sála Islander Ballroom v North Convention Center

TCL CES Booth

Dátum: 9. až 12. januára 2024

Miesto: Kongresové centrum Las Vegas, centrálna hala #18708

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je poprednou značkou spotrebnej elektroniky a lídrom v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2306229/image_5027930_39728813.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring