OTS: Spoločnosť TCL predstavuje na veľtrhu ISE 2024 ...

TASR, 1. februára 2024 13:49

OTS: Spoločnosť TCL predstavuje na veľtrhu ISE 2024 okrem iných inteligentných riešení aj najväčší 115-palcový QD-Mini LED plochý displej na svete a integrovaný hotelový televízny systém

Barcelona 1. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť TCL Electronics, popredná značka spotrebnej elektroniky a druhá najväčšia značka televízorov na svete, dnes na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE 2024) predstavila svoje rôzne produkty a inteligentné riešenia určené pre inteligentnú kanceláriu, inteligentný maloobchod a inteligentný hotel. Najnovšie inovácie vrátane najväčšieho 115-palcového plochého LED displeja QD-Mini na svete, displejov pre digitálnu reklamu a interaktívnych hotelových televíznych systémov sú príkladom sily vertikálne integrovaného dodávateľského reťazca spoločnosti TCL.

Najväčší 115-palcový QD-Mini LED plochý displej na svete

Spoločnosť TCL v rámci svojej prezentovanej ponuky predstavila najväčší 115-palcový plochý LED displej QD-Mini na svete, ktorý je prispôsobený pre kancelárske prostredie. 115-palcový plochý panel QD-Mini LED od spoločnosti TCL, ktorý sa môže pochváliť poprednou svetovou technológiou QD-Mini LED, má viac ako 20 000 zón lokálneho stmievania a pokrýva 97 % farebného gamutu DCI-P3, čím poskytuje verné farby a väčšie detaily. Jeho vynikajúca rovnomernosť jasu obrazovky eliminuje škvrny na obrazovke alebo tmavé oblasti a zaručuje lepšiu viditeľnosť prezentačných materiálov vrátane obrázkov a textu.

Displej je vybavený vlastnými algoritmami spoločnosti TCL a vysoko výkonným štvorjadrovým procesorom M2, ktorý optimalizuje kvalitu obrazu na úrovni pixelov v rôznych rozmeroch vrátane presnosti farieb, sýtosti a jasnosti a ostrosti textu. Je vybavený adaptívnym jasom svetla, aby vyhovoval rôznym potrebám pracoviska za akýchkoľvek svetelných podmienok. Okrem toho bol certifikovaný spoločnosťou TÜV Rheinland za vizuálny zážitok s nízkou úrovňou modrého svetla a bez blikania, čo pomáha predchádzať únave očí pri dlhodobom sledovaní.

Produkt bol značne optimalizovaný na zdieľanie obrazovky a virtuálne stretnutia. Obrazovka novej generácie 4K Type-C umožňuje rýchlejšie a robustnejšie pripojenie. Podporuje aj súčasné pripojenie k hotspotu na zdieľanie obrazovky a pripojenie k sieti WiFi prostredníctvom duálnej siete WiFi, čím zabezpečuje spoľahlivejší a rýchlejší používateľský zážitok.

Vysoko výkonný štvorjadrový procesor M2 v kombinácii so systémom prispôsobeným na obchodné stretnutia sľubuje efektívnosť a spoľahlivosť pri videokonferenciách a stabilitu pri spustení veľkého počtu aplikácií. Intuitívny dizajn používateľského rozhrania, vstavané aplikácie pre videokonferencie a vysokokvalitné reproduktory poskytujú mimoriadne pohodlný konferenčný zážitok s čistým a jasným zvukom aj vo veľkých konferenčných sálach.

Táto séria displejov, ktorá je k dispozícii aj v uhlopriečkach 98, 75 a 55 palcov, je vybavená technológiou NXTPAPER spoločnosti, ktorá umožňuje lepší zrak a lepší celkový zážitok z digitálneho zobrazenia.

Digitálne reklamné displeje pre komerčné využitie

Okrem toho spoločnosť TCL predstavila digitálne nápisy rôznych veľkostí a pre rôzne scenáre, najmä 98-palcový digitálny nápis a TCL Eshow, systém správy obsahu (CMS), ktorý spoločnosť sama vyvinula. Digitálne signály TCL sa vyznačujú vysokým rozlíšením, neoslňujúcimi panelmi, pozorovacím uhlom 178°, tenkým dizajnom a nepretržitou prevádzkou. Na stenu ich možno namontovať na výšku aj na šírku. Okrem toho vstavaná aplikácia TCL Eshow ponúka vytváranie, publikovanie a monitorovanie obsahu, aby používatelia mohli jednoducho spravovať obsah a zariadenia na jednotnej platforme.

Dobre integrovaný hotelový televízny systém

Spoločnosť TCL tiež predviedla svoj vlastný hotelový televízny systém AOSP, dobre integrované hotelové televízne riešenie. Vďaka špeciálnemu režimu ovládania hotela tento profesionálny systém uľahčuje správe hotela údržbu a aktualizáciu obsahu v systéme CMS a prednastavených operácií TV. Na zlepšenie marketingových kampaní hotelov a prezentácie značky systém umožňuje vytvárať personalizované zobrazenie fotografií na obsahových tabuliach na základe ich potrieb. Na druhej strane umožňuje hotelovým hosťom sledovať živé televízne programy a obsah z aplikácií IPTV tretích strán a využívať súkromné a bezpečné zrkadlenie obrazovky jeden na jedného.

Okrem toho spoločnosť TCL predstavila viacero produktov IFPD pre ODM vrátane svojej vlajkovej série založenej na technológii QD-Mini LED a 105-palcovej ultraširokouhlej série. V súčasnosti má spoločnosť viacero výrobných centier po celom svete, ktoré sú schopné vyrábať plnohodnotné displeje s uhlopriečkou od 23 do 115 palcov. S podporou digitálnych inteligentných tovární spoločnosti TCL je spoločnosť TCL pripravená splniť rôzne požiadavky globálnych zákazníkov.

Stánok spoločnosti TCL na veľtrhu ISE 2024

Dátum: 30. januára – 2. februára 2024

Lokalita: Fira Barcelona Gran Via, hala 2, 2C100 a 2D200

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je poprednou značkou spotrebnej elektroniky a lídrom v celosvetovom televíznom priemysle. TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2330946/TCL_Unveils_115_inch_QD_Mini_LED_Flat_Panel_Display_and_an_Integrated_Hotel_TV_System_at_ISE_2024.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring