OTS: Spoločnosť TCL sa dva roky po sebe umiestnila ...

TASR, 28. februára 2024 10:02

OTS: Spoločnosť TCL sa dva roky po sebe umiestnila na druhom mieste v rebríčku najlepších svetových značiek televízorov

Hongkong 28. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť TCL Electronics, popredná značka spotrebnej elektroniky, bola spoločnosťou Omdia, ktorá sa zaoberá prieskumom trhu, opäť vyhlásená za druhú najlepšiu globálnu značku televízorov.

Podľa správy spoločnosti Omdia Global TV Sets Report 2023 si spoločnosť TCL už druhý rok po sebe udržala druhú pozíciu na svetovom trhu s televízormi podľa značky s celkovým počtom 25,26 milióna dodaných kusov, čo predstavuje 12,5 % podiel na trhu. K tomuto úspechu čiastočne prispela úspešná ponuka prémiových televízorov, medzi ktoré patrí aj séria televízorov Mini LED, ktorá bola predstavená v roku 2023. Tento produktový segment zaznamenal v posledných rokoch rýchly rast a naďalej sa teší mimoriadnemu záujmu trhu.

S cieľom rozšíriť a skvalitniť svoje portfólio prémiových televízorov uviedla spoločnosť TCL v roku 2019 na trh prvý televízor Mini LED na svete, čím sa zároveň stala prvou spoločnosťou, ktorá začala masovo vyrábať televízory Mini LED. Vďaka viacerým vlastným technológiám Mini LED a silným algoritmom prináša spoločnosť TCL so svojimi televízormi bezkonkurenčnú kvalitu zobrazenia a špičkový zážitok zo sledovania.

Spoločnosť TCL v minulom roku vydala aj sériu televízorov Mini LED s uhlopriečkou 98 palcov a viac. Počas veľtrhu CES 2024 mal v Severnej Amerike premiéru najväčší 115-palcový televízor QD-Mini LED na svete, ktorý sa môže pochváliť viac ako 20 000 zónami lokálneho stmievania a maximálnym jasom 5 000 nitov.

V roku 2024 je spoločnosť TCL naďalej odhodlaná zvyšovať latku technológií Mini LED TV a inšpirovať používateľov na celom svete svojimi inováciami.

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je poprednou značkou spotrebnej elektroniky a lídrom v celosvetovom televíznom priemysle. TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2348546/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring