OTS: Spoločnosť TCL získala viacero ocenení Red Dot 2024 ...

TASR, 25. júna 2024 9:20

OTS: Spoločnosť TCL získala viacero ocenení Red Dot 2024 za vynikajúci dizajn výrobkov

Paríž 25. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredná značka spotrebnej elektroniky TCL bola na tohtoročnom udeľovaní cien Red Dot Awards ocenená za výnimočný dizajn štyroch produktov z radu televízorov a soundbarov, čím TCL posilnila svoju pozíciu svetovej televíznej značky číslo 2 ako priekopníka v oblasti inovácií a dokonalého dizajnu.

Ocenenie Red Dot Award, ktoré vzniklo pred viac ako 60 rokmi, je vysoko uznávané ako medzinárodné uznanie a meradlo výnimočného dizajnu. Tohtoročné ocenenia sú osobitným ocenením prelomových pokrokov spoločnosti TCL v oblasti vizuálnych a zvukových technológií.

„Náš záväzok inšpirovať veľkosť prostredníctvom inovácií a kvality nás núti neustále posúvať hranice technológií a dizajnu. Tieto ocenenia potvrdzujú naše odhodlanie dodávať vysokokvalitné a cenovo dostupné produkty, ktoré zlepšujú život našich spotrebiteľov, vďaka čomu sme získali pozíciu svetovej dvojky v oblasti televízorov," uviedol Stefan Streit, CMO spoločnosti TCL Europe.

Shane Lee, generálny riaditeľ TCL Design Innovation Center (DIC), povedal: „Dizajn je základom inovácií spoločnosti TCL. Snažíme sa vytvárať produkty, ktoré sú estetické a vysoko funkčné a často sa stávajú stredobodom domácnosti. Spojením pokročilej technológie s našou filozofiou dizajnu sa snažíme prekonať očakávania zákazníkov a nanovo definovať domáce technológie. Sme hrdí na to, že všetky naše produkty 2024 TV a soundbar získali prestížne ocenenia za dizajn."

Spoločnosť TCL pokračuje v inováciách v oblasti dizajnu a technológií a jej záväzok zlepšiť zážitok zo sledovania sa vzťahuje aj na športovú zábavu, čoho príkladom sú rozsiahle športové partnerstvá. Podporuje národné futbalové tímy a spolupracuje s ikonickými športovcami, aby pozdvihla divácke zážitky športových fanúšikov na celom svete. Tieto partnerstvá zdôrazňujú odhodlanie spoločnosti TCL nadviazať kontakt so športovými nadšencami a obohatiť ich zážitky zo zábavy v rôznych športových disciplínach.

Trvalý záväzok k dokonalosti

Víťazstvo v súťaži Red Dot Awards 2024 dokazuje neochvejný záväzok spoločnosti TCL k dokonalosti v oblasti dizajnu a inovácií. Spoločnosť TCL naďalej určuje priemyselné štandardy tým, že integruje pokročilé technológie s dizajnom zameraným na používateľa.

Úsilie o zlepšenie kvality obrazu a zvuku pomocou inovatívnych technológií výrazne obohatilo zážitok zo sledovania, ktoré sa stalo osobnejším a intuitívnejším. V čase, keď sa domácnosti na celom svete pripravujú na vzrušenie z nadchádzajúcich letných športových podujatí, rozsiahle športové partnerstvá spoločnosti TCL zdôrazňujú jej odhodlanie zlepšiť zážitok zo zábavy. Ekosystém pripojených zariadení TCL, ktorý si hrdo vybrali milióny ľudí, zaručuje, že si fanúšikovia vychutnajú hry z pohodlia domova.

Ocenené produkty:

TCL 2024 QD-Mini LED TV Series - 115X955 Max: Bezkonkurenčná presnosť a výkon

TCL 115 X955 Max je vrcholom pokročilej technológie a špičkového dizajnu. Táto séria kombinuje technológiu QD-Mini LED s plným poľom, rozlíšenie 4K HDR Premium 5000 a 144 Hz technológiu Motion Clarity Pro, ktorá poskytuje mimoriadne presné kontrasty a živý, farebný obraz HDR. Vďaka technológiám Game Master Pro 3.0, 144 Hz VRR, FreeSync Premium Pro a 240 Hz akcelerátoru hier je X955 Max prispôsobený na výnimočný zážitok HDR pri sledovaní filmov, streamovaní, športe a hrách. Podporuje najnovšie formáty HDR vrátane HDR10+, Dolby Vision a Dolby Vision IQ.

Model X955 Max je vybavený najmodernejším systémom Smart TV: Televízor Google TV so zabudovaným asistentom Google, ktorý poskytuje bezproblémový prístup k širokému spektru obsahu s integrovaným hlasovým ovládaním bez použitia rúk. Reproduktory ONKYO a integrovaný subwoofer poskytujú pohlcujúcu kvalitu zvuku 6.2.2 Dolby Atmos, ktorá umocňuje zvukový zážitok či už prostredníctvom samotného televízora alebo soundbaru TCL.

Televízory TCL série C65 a P75: Pokročilá vizuálna a HDR dokonalosť

Séria TCL C65 kombinuje technológie QLED PRO, 4K HDR Pro a Motion Clarity na zabezpečenie farebného a ostrého obrazu HDR. Táto séria obsahuje Game Master 3.0, 120 Hz Full HD herný akcelerátor (dostupný vo veľkostiach 55, 65, 75 a 85 palcov) a 240 Hz Full HD herný akcelerátor pre 98-palcový model. Podporuje najnovšie formáty HDR vrátane HDR10+ a Dolby Vision, takže je dokonalým spoločníkom na sledovanie filmov, hier, športov a zábavy v HDR.

Séria TCL P75 kombinuje 4K HDR, široký farebný gamut a Motion Clarity, aby ponúkla farebný a ostrý obraz HDR. Táto séria obsahuje Game Master 3.0 a podporuje najmodernejšie formáty HDR vrátane HDR10+ a Dolby Vision, takže je najlepším spoločníkom na sledovanie filmov, hier, športu a zábavy v HDR.

Soundbar pre domáce kino TCL série S5/S4: Pútavý zvukový zážitok

Soundbar pre domáce kino TCL série S5 a S4 je navrhnutý tak, aby poskytoval pohlcujúci zvukový zážitok pre každého. Jeho elegantný dizajn sa bez problémov začlení do rôznych štýlov interiéru a dodá každému obytnému priestoru nádych osobitosti a tepla. Používatelia si môžu vybrať balík s prídavným subwooferom na zlepšenie kvality zvuku. Vychádza z vizuálnych vlastností produktov predchádzajúcej generácie a obsahuje výrazný svetelný pás na hornej strane, ktorý rezonuje s charakteristickým dizajnovým prvkom radu „Cosmic Line" portfólia soundbarov TCL a zároveň ponúka používateľom inteligentný interaktívny zážitok.

Uznanie spoločnosti TCL v súťaži Red Dot Awards 2024 je odrazom trvalého úsilia spoločnosti o dokonalý dizajn a inovácie. Naďalej sa usiluje o zlepšovanie používateľských skúseností v celom svojom sortimente produktov vrátane partnerstiev v oblasti športovej zábavy. Spoločnosť TCL pokračuje v inováciách a jej cieľom je prinášať radosť a kvalitu do domácností po celom svete a zabezpečiť, aby ste si každý okamih zábavy užili naplno.

*Vzhľad a funkčnosť produktov sa na jednotlivých trhoch líšia. Informácie o produkte vám poskytne najbližšia pobočka spoločnosti TCL

O spoločnosti TCL

TCL je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky, od televízorov, audio zariadení až po inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2445941/TCL_115X955_MAX.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2445942/TCL_C65___P75_Series.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2445943/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring