OTS: Spoločnosť Telepo zabezpečuje pohon pre novú službu Telia Touchpoint...

TASR, 30. apríla 2013 9:35

OTS: Spoločnosť Telepo zabezpečuje pohon pre novú službu Telia Touchpoint vo Švédsku

Štokholm 30. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spustenie služby Telia Touchpoint vo Švédsku predstavuje rozšírenie spolupráce spoločnosti TeliaSonera a spoločnosti Telepo, ktorá už pôsobí vo Fínsku.

Spoločnosť Telepo oznámila, že jej riešenia poháňajú novú cloudovú komunikačnú službu spoločnosti TeliaSonera nazvanú "Touchpoint", ktorá bola práve spustená vo Švédsku.

Spoločnosť Telia Touchpoint sa zo začiatku zameria na stredne veľké firmy. Ide o popredné riešenie v oblasti cloudovej komunikácie, ktoré je kombináciou IT a webovej technológie so sieťovými službami pre mobilné a pevné siete.

Riešenie zahŕňa komplexný systém PBX, služby Attendant a ACD a spolu s prítomnosťou podniku a IM umožňuje nové flexibilné spôsoby práce pre moderných firemných používateľov bez ohľadu na to, či používajú smartfóny, iPady, PC alebo Mac.

Thomas Johansson, riaditeľ divízie širokopásových služieb pre B2B v spoločnosti TeliaSonera povedal: "So spoločnosťou Telepo máme dlhodobú úspešnú spoluprácu vo Fínsku. Teraz sme ju rozšírili o švédsky trh vďaka uvedeniu služby Telia Touchpoint, ktorá predstavuje kombináciu služieb spoločnosti Telepo s našimi sieťovými službami."

Patrik Sörqvist, generálny riaditeľ spoločnosti Telepo, povedal: "Opäť sme preukázali našu schopnosť pomáhať veľkým prevádzkovateľom rýchlo spúšťať moderné komunikačné služby pre firmy s použitím platformy Telepo pod vlastnou značkou. Tešíme sa z našej spolupráce so spoločnosťou TeliaSonera a z potenciálu spoločne rozširovať naše služby do ďalších krajín."

Riešenie spoločnosti Telepo je navrhnuté pre firemných zákazníkov. Pomáha ľuďom robiť si prácu rýchlejšie a jednoduchšie prostredníctvom prirodzenejšieho komunikačného prostredia. Sprístupňuje vám svoje bohaté funkcie, kdekoľvek a kedykoľvek, vďaka čomu môžete komunikovať s hocikým prostredníctvom akéhokoľvek systému alebo vami vybraného zariadenia. Jeho bezpečná architektúra vyniká v oblastiach, ktoré sú pre využitie cloudov kľúčové, ako sú napríklad multitasking, jednoduché používanie pre používateľov a mobilita.

O spoločnosti Telepo

Spoločnosť Telepo je inovatívnym predajcom softvérových riešení, ktoré umožňujú poskytovateľom služieb ponúkať služby pokročilej obchodnej komunikácie ako službu pod vlastnou značkou/ami. Riešenie pomáha poskytovateľom služieb zvyšovať tržby, vernosť zákazníkov a maržu prostredníctvom umožnenia podnikom zmeniť spôsob ich komunikácie. Spoločnosť Telepo AB je súkromnou spoločnosťou s centrálou v Štokholme, vo Švédsku.

Kontakt: Olle Hillström, +46(0)8-50652749, press@telepo.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring