OTS: Spoločnosť Tianlong sa zúčastnila na Medzinárodnom ...

TASR, 4. apríla 2024 10:08

OTS: Spoločnosť Tianlong sa zúčastnila na Medzinárodnom lekárskom kongrese krajín ŠOS v Kirgizsku

Biškek 4. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V dňoch 27. – 29. marca sa v kirgizskom Biškeku konal Medzinárodný lekársky kongres krajín ŠOS na tému „Inovácie a technológie v rozvoji kardiológie a neprenosných ochorení v krajinách Šanghajskej organizácie spolupráce". Na kongrese sa zúčastnili minister zdravotníctva Kirgizskej republiky Alymkadyr Beishenaliev, zástupca generálneho tajomníka SCO Janesh Kane a 400 lekárov, akademikov a svetovo uznávaných vedcov. Spoločnosť Tianlong Science and Technology bola pozvaná, aby sa zúčastnila na kongrese a predniesla na ňom prejav, v ktorom predstavila svoje najnovšie úspechy a inovácie v oblasti personalizovanej medicíny a diskutovala o nich s najlepšími odborníkmi z celého sveta.

Na tomto kongrese spoločnosť Tianlong pozvala profesora Kou Huijuan z oddelenia kardiológie druhej pridruženej nemocnice Univerzity Xi'an Jiaotong, aby predniesol prejav. Profesor Kou diskutoval o presnej liečbe a súčasnom pokroku v diagnostike a liečbe hypertenzie v Číne, ako aj o sérii klinických prípadov a predstavil aj personalizované riešenie spoločnosti Tianlong na liečbu hypertenzie, ktoré dokáže odhaliť sedem génových mutácií pri liečbe hypertenzie a usmerniť päť typov liekov na hypertenziu. Profesor Kou predstavil, že „personalizovaná liečba je nový medicínsky model, ktorý dokáže určiť dávkovanie a typ lieku pre každého pacienta na základe genetických rozdielov", čo účastníkom poskytlo cennú inšpiráciu.

Tianlong bol tiež pozvaný na sériu konferencií a výmenných pobytov v Kirgizsku. Na medzinárodnej konferencii na tému „Aktuálne otázky laboratórnej medicíny" predniesla Jessica Wu (doktorka molekulárnej biológie) z oddelenia zahraničného marketingu spoločnosti Tianlong prejav na tému „Súprava LigSeq Reagent Kit – personalizované riešenia spoločnosti Tianlong v oblasti liekov". Počas prezentácie Dr. Wu diskutovala o význame personalizovaných liekov a podelila sa o najnovší výskum a prípady ich použitia. Predstavila, že „riešenie personalizovanej liečby spoločnosti Tianlong dokáže odhaliť gény súvisiace s účinkami bežne používaných liekov na choroby a poskytnúť tak usmernenie pre klinickú liečbu." Prezentácia vyvolala medzi prítomnými odborníkmi široký záujem a diskusiu.

Riešenia personalizovanej medicíny spoločnosti Tianlong, vrátane série detekčných prístrojov a reagencií, dokážu odhaliť gény súvisiace s účinkami bežne používaných liekov na asistovanú reprodukciu, endokrinných liekov, ako aj kardiovaskulárnych, tráviacich, psychiatrických, reumatických imunitných, onkologických a iných ochorení, čím poskytujú usmernenia pre klinickú liečbu. Jeho výhodou je rýchla detekcia, presné výsledky, komplexná správa a užívateľská prívetivosť.

Účasť spoločnosti Tianlong na lekárskych konferenciách uľahčila medzinárodnú výmenu a spoluprácu v oblasti medicíny. Spoločnosť Tianlong sa bude aj v budúcnosti venovať vedeckému výskumu, inováciám a technologickému rozvoju v záujme celosvetového pokroku v oblasti medicíny a zdravotnej starostlivosti.

O spoločnosti Tianlong

Tianlong je inovatívna high-tech spoločnosť špecializujúca sa na genetickú detekciu a molekulárnu diagnostiku v Číne. Od svojho založenia v roku 1997 sa spoločnosť Tianlong venuje poskytovaniu integrovaných laboratórnych riešení PCR pre profesionálov na celom svete.

Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke spoločnosti Tianlong a na jej stránkach LinkedIn , Facebook a Twitter.

Otázky týkajúce sa produktov alebo firemných informácií môžete zasielať na adresu inquiry@medtl.com .

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378402/Professor_Kou_Spoke_at_the_International_Medical_Congress_of_SCO_Countries.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378403/Dr__Wu_Spoke_at_the_International_Conference_in_Kyrgyzstan.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2378404/Tianlong_s_personalized_medication_solution.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring