OTS: Spoločnosť TransRe získala licenciu na otvorenie pobočky v Singapure...

TASR, 6. novembra 2013 16:13

OTS: Spoločnosť TransRe získala licenciu na otvorenie pobočky v Singapure Najnovší prírastok do regionálnej siete na zabezpečenie lepšieho poskytovania služieb miestnym poisťovateľom a maklérom

NEW YORK 6. novembra (TASR-OTS) –(BUSINESS WIRE)- Spoločnosť TransRe dnes oznámila, že od Finančného úradu v Singapure získala povolenie na otvorenie piatej kancelárie v danej oblasti. Nová pobočka sa zaradí k pobočkám v Hongkongu, Šanghaji, Sydney a v Tokiu.

Paul Bonny, prezident spoločnosti TransRe pre Európu a ázijsko-tichomorskú oblasť, povedal: "Za uplynulých 35 rokov sa nám podarilo vybudovať celosvetovú sieť pobočiek, vďaka ktorým dokážeme miestnym poisťovateľom a maklérom poskytovať lepšie služby spojením miestnych znalostí a vzťahov s globálnymi skúsenosťami a prehľadom. Rast v oblasti poisťovníctva a prenikanie na trh pokračujú v Ázii neuveriteľným tempom. Singapur je centrom zaisťovania, ktoré disponuje ideálnou pozíciou. Som si istý, že naša nová kancelária nám pomôže stavať na existujúcich vzťahoch v regióne."

Andy Taylor, riaditeľ spoločnosti TransRe pre poisťovníctvo v ázijsko-tichomorskej oblasti, povedal: "Získanie povolenia na otvorenie pobočky nás veľmi teší. Naše odvetvie je dôležitou súčasťou singapurskej ekonomiky, preto mám radosť, že sa staneme jej súčasťou. Teším sa na podporu jej rastu budovaním našej pobočky, nášho portfólia a miestneho tímu s Robom Savilleom."

Ohľadom obchodných otázok využite nasledujúci kontakt:   Robert Saville, vrchný viceprezident a vedúci pobočky 8 Marina View T (65) 6407 1085 Asia Square Tower 1, Level 07-04 rsaville@transre.com Singapore 018960

O spoločnosti TransRe TransRe je obchodné meno spoločnosti Transatlantic Holdings, Inc. a jej dcérskych spoločností (vrátane spoločnosti Transatlantic Reinsurance Company). TransRe je zaisťovacia organizácia vo vlastníctve spoločnosti Alleghany Corporation (NYSE-Y) so sídlom v New Yorku a s aktivitami po celom svete. Spoločnosť TransRe ponúka svojim klientom kapacity, odborné znalosti a kreatívne myslenie potrebné na štruktúrovanie programov v rámci celého spektra rizík v oblasti poisťovania majetku a škodových udalostí už od roku 1978. Ďalšie informácie získate na stránke www.transre.com.

Kontakty TransRe Thomas V. Cholnoky, 212-365-2292

Zdroj: TransRe

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring