OTS: Spoločnosť Viber uvádza na trh verziu Desktop – budete si chcieť k tomu...

TASR, 7. mája 2013 13:10

OTS: Spoločnosť Viber uvádza na trh verziu Desktop – budete si chcieť k tomu sadnúť Vedúca platforma pre bezplatné SMS správy a VoIP uvádza verzie pre Windows a Mac s video hovormi. Uvádza verziu 3.0 svojej platformy, úplne nový dizajn aplikácie Viber pre Android, podporu pre osem ďalších jazykov a registruje 200 miliónov používateľov.

LONDÝN 7. mája (TASR-OTS) (BUSINESS WIRE)-(TASR-OTS) - Spoločnosť Viber (www.viber.com), vedúca mobilná komunikačná platforma, ktorá ponúka bezplatné posielanie SMS správ a hovory v HD kvalite, dnes oznámila spustenie platformy Viber Desktop pre PC a Mac. Nové verzie sa bezproblémovo integrujú s existujúcimi verziami pre mobily a poskytujú rovnaký mimoriadne jednoduchý proces nastavenia, ktorý využíva vaše telefónne číslo ako vaše ID.

Viber Desktop si môžete stiahnuť tu: www.viber.com.

Spoločnosť dnes tiež oznámila, že rôzne ňou podporované platformy využíva viac než 200 miliónov používateľov.

Spoločnosť Viber vykonala revolúciu v posielaní bezplatných SMS správ a VoIP v mobiloch pomocou svojej populárnej aplikácie pre vedúce platformy vrátane Androidu, iOS, Windows Phone, BlackBerry a iných. Spustením Viber Desktop ponúka používateľom jednoduché a vždy dostupné riešenie na bezplatné posielanie SMS správ a hovory.

Jednou zo silných stránok aplikácie Viber je jej jednoduchá aktivácia. Spoločnosť použila rovnaký postup aj pri Viber Desktop. Po vložení vášho mobilného čísla a potvrdzovacom kóde, ktorý sa odošle na vašu mobilnú aplikáciu Viber, ste pripravení! Všetky vaše kontakty Viber pre mobily sú okamžite a neustále synchronizované z vašej mobilnej aplikácie Viber do aplikácie Viber Desktop.

Viber Desktop a najnovšie verzie aplikácie Viber boli navrhnuté na základe spätnej väzby od používateľov pre jednotlivcov, ktorí používajú Viber na viacerých zariadeniach, aby ste mohli vždy využívať aplikáciu, ktorá vám práve vyhovuje, bez ohľadu na to, či ste doma, v škole, v kancelárii alebo vonku. Viber ponúka oveľa väčšiu flexibilitu než akýkoľvek iný podobný produkt. Niektoré z jej základných kombinovaných vlastností sú: · Bezproblémový prevod hovorov medzi verziou Viber Desktop a aplikáciou Viber len jediným kliknutím alebo jedným ťahom · Prijaté a odoslané správy sa zobrazia na všetkých zariadeniach, ale "pípnu" iba na zariadení, ktoré práve používate · Správy a konverzácie, ktoré vymažete z jedného zariadenia budú odstránené zo všetkých zariadení

Navyše je Viber Desktop prvou aplikáciou spoločnosti Viber, ktorá ponúka videohovory. S touto novou beta vlastnosťou môžu používatelia teraz uskutočňovať videohovory zo stolového počítača na stolový počítač s ostatnými používateľmi Viber.

"Ľudia strávia používaním svojich smartfónov veľa času," hovorí Talmon Marco, generálny riaditeľ spoločnosti Viber. "Podstatná časť tohto používania sa však uskutočňuje doma alebo v kancelárii, kde majú k dispozícii prenosné alebo stolové počítače. S aplikáciou Viber Desktop si vždy môžete vybrať to najvhodnejšie zariadenie. Bez problémov môžete prechádzať z jedného zariadenia na iné pri posielaní SMS správ a dokonca pri presmerovaní hovorov medzi vaším mobilom a stolovým počítačom."

Spustenie Viber Desktop je súčasťou uvedenia Viber 3.0, ďalšej hlavnej verzie tejto platformy. Spustenie verzie 3.0 zahŕňa hlavné aktualizácie tak pre Android, ako aj pre iOS verzie aplikácie spolu s novými verziami pre BlackBerry, čo zabezpečuje hlasové volania i kompatibilitu s Viber Desktop.

Viber pre Android momentálne využíva úplne nový návrh rozhrania "Holo" spolu s početnými špecifickými optimalizáciami pre Android.

Verzie pre Android a iOS neboli navrhnuté len na zabezpečenie bezproblémovej komunikácie s novou desktopovou verziou, ale vyznačujú sa aj novými prvkami.

Nové verzie budú disponovať aj týmito prvkami: · Video správy · Nové štítky · Posledný online status · Zdokonalené fotografovanie · Zlepšenie výkonnosti · Nový hlasový prvok · Bezpečnostné záplaty pre verziu pre Android

Okrem toho Viber teraz hovorí aj tvojím jazykom, keďže podporuje osem nových jazykov a celkovo 27 jazykových mutácií.

Viber pre Android v súčasnosti podporuje tieto jazyky: holandský, kórejský, švédsky a turecký ako doplnenie k predchádzajúcim jazykom: arabský, katalánsky, čínsky (zjednodušená verzia), čínsky (tradičný), francúzsky, nemecký, hebrejský, taliansky, japonský, portugalský, portugalský (Brazília), ruský a španielsky.

Viber pre iPhone v súčasnosti podporuje tieto jazyky: holandský, indonézsky, kórejský, malajský, švédsky, thajský, turecký a vietnamský ako doplnenie k predchádzajúcim jazykom: arabský, katalánsky, čínsky (zjednodušená verzia), čínsky (tradičný), český, dánsky, fínsky, francúzsky, nemecký, grécky, hebrejský, maďarský, taliansky, japonský, poľský, portugalský, portugalský (Brazília), ruský a španielsky.

O spoločnosti Viber:

Aplikáciu Viber vyvíja spoločnosť Viber Media, priekopník v oblasti mobilných SMS správ a VoIP. Aplikácia Viber umožňuje spájať ľudí na celom svete. Bezplatne. Používatelia aplikácie Viber môžu posielať SMS správy, fotografie, zdieľať miesta, kde sa nachádzajú, kdekoľvek na svete a volať bezplatne s HD kvalitou zvuku pomocou zariadení, ako je iPhone®, Android,™ Windows Phone, Blackberry®, Windows®, Mac, Symbian, Nokia S40 a Bada v mobilných sieťach 3G/4G alebo s využitím WiFi pripojenia. S viac než 200 miliónmi používateľov v 193 krajinách Viber neustále inovuje svoje produkty zavádzaním nových platforiem a pridávaním zábavných funkcií vo forme štítkov a emotikonov.

Viac informácií môžete nájsť na: Video: http://youtu.be/NEqS5W-KfRw https://www.facebook.com/viber https://twitter.com/viber

Kontakty Kontakt na Viber Media: Blonde 2.0 for Viber Jonah Balfour, +972-3-6771133 (kancelária) Jonah@blonde20.com

Zdroj: Viber

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť online na adrese http://www.businesswire.com/news/home/20130505005052/en

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jak

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring