OTS: Spoločnosť Vistex smúti za zakladateľom, ...

TASR, 24. januára 2024 9:39

OTS: Spoločnosť Vistex smúti za zakladateľom, generálym riaditeľom a hlavným architektom spoločnosti Vistex, Sanjayom Shahom

Hoffman Estates 24. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Vistex dnes oznámila, že nečakane zomrel jej zakladateľ, generálny riaditeľ a hlavný architekt Sanjay Shah. Sanjay Shah a Raju Datla, prezident spoločnosti Vistex, boli vážne zranení pri tragickej nehode, ku ktorej došlo 18. januára 2024 na podujatí spoločnosti. Spoločnosť Vistex potvrdzuje, že Sanjay Shah zomrel a Raju Datla zostáva v nemocnici.

Spoločnosť vyjadruje úprimnú sústrasť Sanjay rodine a všetkým, ktorí ho poznali z profesionálneho aj osobného hľadiska. Sanjay Shah bol výnimočný líder, ktorého prítomnosť prenikla do pracovného života každého spolupracovníka a kolegu v spoločnosti Vistex. Jeho vedenie a prítomnosť boli skutočne jedinečné; Sanjay bude všetkým veľmi chýbať.

V tomto čase sa sústreďujeme na smútok za Sanjay. Ďalšie informácie budú poskytnuté po skončení oficiálneho smútku.

O Sanjay Shah

Príbeh Sanjay Shah sa začal, keď odišiel z indického Bombaja na obchodnú školu Lehigh University, kde v roku 1989 ako 21-ročný získal titul MBA. Pred odchodom do Nemecka pracoval pre softvérového giganta SAP v spoločnostiach Pricewaterhouse Coopers a General Motors.

Po odchode zo spoločnosti SAP založil spoločnosť Vistex a v priebehu dva a pol desaťročia rozšíril jej pôsobenie po celom svete a rozšíril jej portfólio v 15 odvetviach. Ako samostatný podnikateľ mal Shah hlbokú túžbu vrátiť niečo späť. V rámci iniciatív spoločnosti Vistex v oblasti spoločenskej zodpovednosti Shah založil nadáciu Vistex Foundation, ktorá poskytuje granty neziskovým organizáciám zameraným na zdravotníctvo, vzdelávanie a programovanie základných potrieb, ako aj charitatívnu organizáciu Vistex Endeavor zameranú na zamestnancov, ktorá podporuje dobrovoľníctvo v rámci celej spoločnosti.

Shah, zanietený celoživotný študent, daroval Lehigh University 5 miliónov dolárov na založenie Inštitútu Vistex pre vzdelávanie a výskum vedúcich pracovníkov. V roku 2020 bola v indickom Biháre otvorená nemocnica Vistex, ktorá poskytuje komunite primárnu a sekundárnu starostlivosť a v posledných rokoch bola táto nemocnica uznaná za národný model Covid-19.

O spoločnosti Vistex

Riešenia spoločnosti Vistex pomáhajú podnikom získať kontrolu nad kritickými procesmi. S množstvom programov, ktoré sa týkajú cien, obchodu, licenčných poplatkov a stimulov, môže byť komplikované zistiť, kam všetky peniaze prúdia, nehovoriac o tom, aký je ich vplyv na výnosy a hospodárenie firmy. Vďaka spoločnosti Vistex môžu zainteresované strany vidieť čísla, zistiť, čo skutočne funguje, a čo robiť ďalej – aby sa mohli uistiť, že každý vynaložený alebo získaný dolár skutočne podporuje rast, a nie len ďalšie náklady. Popredné svetové podniky naprieč celým spektrom priemyselných odvetví sa každý deň spoliehajú na spoločnosť Vistex, aby podporili svoje podnikanie. Visit www.vistex.com.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/510323/Vistex_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring