OTS: Spoločnosť XCMG Machinery predviedla v meste Sü-čou ...

TASR, 31. mája 2024 8:47

OTS: Spoločnosť XCMG Machinery predviedla v meste Sü-čou novú generáciu ekologických a inteligentných stavebných zariadení 1 200 pozvaným hosťom z viac ako 60 krajín a regiónov

Xuzhou 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť XCMG Machinery (SHE:000425, „XCMG") predstavila na svojom komplexnom testovacom polygóne v Jia Wang, Xuzhou, Čína, svoje najnovšie pokroky s viac ako 200 výrobkami v 12 kategóriách, ktoré predstavujú ekologické, kompletné a inteligentné riešenia stavebných zariadení. Na tomto podujatí sa viac ako 1 200 pozvaným hosťom z viac ako 60 krajín a regiónov počas 6. ročníka zákazníckeho festivalu predstavili nové inovatívne energetické riešenia vrátane charakteristických modelov, ako je nakladač materiálu XE1200GM a elektrický nakladač XC968-EV.

Spoločnosť predviedla výkonný rad strojov navrhnutých tak, aby spĺňali požiadavky moderného stavebníctva s dôrazom na udržateľnosť. Tieto stroje predstavujú významný krok smerom k zníženiu uhlíkovej stopy v ťažkom priemysle.

Ukážka zahŕňala efektívne spojenie buldozérov D360 s vysokovýkonnými dozérmi D200H na rýchle ukladanie materiálu a vyrovnávanie ciest. To bolo doplnené izolovanými prepravnými vozidlami, ktoré zabezpečujú kvalitné asfaltovanie udržiavaním teploty počas prepravy. Okrem toho boli na zhutňovanie použité cestné valce bez posádky, ktoré prezentovali pokrok spoločnosti XCMG v oblasti digitalizovaných inteligentných stavebných technológií.

Na vonkajšej predvádzacej ploche s rozlohou 7 000 m2 spoločnosť XCMG predstavila celý rad strojov vrátane žeriavov, rýpadiel, cestných strojov, nakladačov, komunálnych strojov a výškových pracovných plošín.

• Žeriavové stroje: Pozoruhodne bol predstavený prvý hybridný terénny žeriav na svete s certifikátmi CE a WVTA, XCA60_EV, ktorý ponúka režimy prevádzky plug-in, čisto elektrický a hybridný, čím výrazne znižuje prevádzkové náklady o 40 %. XLC220-E, najväčší čínsky elektrický pásový žeriav, sa môže pochváliť pozoruhodnou nosnosťou 220 ton. Už po 2 hodinách nabíjania jednosmerným prúdom dokáže vykonávať stabilné zdvíhacie operácie 8 hodín, čím výrazne znižuje náklady na palivo.

• Výkopové stroje: Spoločnosť XCMG predviedla popredný sortiment šiestich kategórií výkopových strojov, ktoré zahŕňajú ťažbu dreva v lesníctve, manipuláciu s materiálom, údržbu železníc, bagrovanie v oblasti ochrany vôd atď., čím ponúka globálnym zákazníkom „komplexné" riešenie na mieru.

• Cestné stroje: Uvedenie nových produktov v piatich kľúčových oblastiach zahŕňa novú generáciu sériových buldozérov, kompletné cestné stavebné zariadenia série 5, digitálne a inteligentné technológie, nové energetické stavebné zariadenia a kompletnú sadu banských cestných stavebných zariadení.

• Nakladacie stroje: Spoločnosť XCMG predstavuje úplne nové elektrické kolesové nakladače, šmykom riadené nakladače, rýpadlo-nakladače a banské nakladače. Novo uvedený hybridný nakladač šetrí v priemere viac ako 35 % spotreby paliva v porovnaní s bežnými nakladačmi poháňanými palivom. Najväčší čínsky nakladač XC9350 s elektrickým pohonom znižuje spotrebu paliva o 25 % a zvyšuje efektivitu práce o 20 % v porovnaní s nakladačmi s hydraulickým pohonom, vďaka čomu sa dokonale hodí na prácu so 120-180-tonovými banskými vozidlami v povrchových baniach.

• Frézovacie stroje: Spoločnosť XCMG predstavila rotačnú vŕtaciu súpravu, ktorá má tri pracovné režimy: hybridný, plug-in a plne elektrický. Jeho celosvetovo prvá elektrohydraulická technológia dvojitého rotačného pohonu je vrcholom tohto výrobku.

• Zariadenia na manipuláciu s materiálom pre letecké práce: Spoločnosť XCMG po prvýkrát predstavila šesť hlavných modelov vysokozdvižných vozíkov s teleskopickým výložníkom, čím rozšírila ponuku pre používateľov na viac ako 30 prídavných zariadení. Tieto nadstavce umožňujú rýchlu výmenu a všestranné využitie jedného stroja.

Viac informácií o riešeniach spoločnosti XCMG nájdete na stránke https://www.facebook.com/XCMGGroup.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2425838/photo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring