OTS: Spoločnosti Monotype a Unitedprint podpísali spoločenskú zmluvu...

TASR, 24. septembra 2013 10:07

OTS: Spoločnosti Monotype a Unitedprint podpísali spoločenskú zmluvu V súčasnosti ponúka Easyprint bezplatne viac než 200 celosvetovo najznámejších typov písma

Radebuel, Nemecko 24. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - d. a unitedprint.com SE dnes oznámili podpísanie svojej spoločenskej zmluvy, čo umožní zákazníkom Easyprint — jednej zo značiek spoločnosti unitedprint.com SE — bezplatne využívať viac než 200 celosvetovo najpopulárnejších a najznámejších typov písma druhov na adrese www.easyprint.sk. Výsledkom bolo, že okrem širokej škály bezplatných fotografií a kreatívnych šablón teraz online tlačiareň — ktorá sa v prvom rade orientuje na malé podniky, rodiny a jednotlivcov — ponúka bezplatne eklektickú kombináciu moderných a rodinných písiem na tvorbu kreatívnych tlačových materiálov.

Profesionálnych dizajnérov poteší aj mimoriadne inovatívny dizajnový nástroj spoločnosti Easyprint, ktorý zahŕňa rôzne profesionálne prvky a jej nový rad vysoko kvalitných písiem. Online tlačiareň tak môže uspokojiť aj vysoké nároky na kvalitu stredných a veľkých podnikov, vydavateľstiev, reklamných agentúr, úradov, organizácií a združení.

Easyprint je priamym konkurentom spoločnosti Vistaprint. V prípade priameho porovnania týchto dvoch spoločností, čo vám poskytne šancu vyhrať MacBook Pro s Retina displejom na adrese www.facebook.com/Easyprint, musíte potom do 31. októbra navštíviť populárne portály s hodnoteniami zákazníkov ako sú Ciao, dooyoo atď..

Spoločnosť unitedprint.com SE so svojimi značkami Easyprint, print24 unitedprint, firstprint, getprint a printwhat je jednou z popredných svetových online tlačiarní. Spoločnosť svojim zákazníkom ponúka vysoko kvalitné letáky, plagáty, pohľadnice, brožúry, vizitky, hlavičkové papiere a mnoho ďalšieho, a to všetko v najkratších dodacích časoch a za najnižšie ceny. Viac než 700 zamestnancov pracuje nepretržite pomocou najnovšej technológie na výrobnej ploche viac než 10.000 m2. Naše pracoviská sa nachádzajú v 26 krajinách na celom svete - v Rakúsku, Belgicku, Brazílii, Kanade, Číne, Českej republike, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, Nemecku, Grécku, Maďarsku, Írsku, Taliansku, Luxembursku, Holandsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Švédsku, Švajčiarsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku, Veľkej Británii a USA.

Pôvodný zdrojový jazyk textu tohto oznámenia je oficiálnou úradnou verziou. Preklady sú zabezpečené iba na informatívne účely a musia byť používané spolu s textom v zdrojovom jazyku, ktorý predstavuje jedinú verziu textu s právnym účinkom.

Kontakt: unitedprint.com SE Maria Lehmann Telefón +49-351-27225388 Fax +49-351-65633500 maria.lehmann@unitedprint.com www.unitedprint.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring