OTS: Spolupráca pri vytváraní hodnôt pre zákazníkov

TASR, 28. novembra 2023 9:32

Globálna partnerská konferencia a výstava nových produktov koncernu Shandong Heavy Industry Group v Dubaji

Dubaj 28. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 25. novembra miestneho času sa v slobodnej hospodárskej zóne Jebel Ali Free Zone v Dubaji v Spojených arabských emirátoch konala celosvetová partnerská konferencia a výstava nových produktov koncernu Shandong Heavy Industry Group. Zúčastnilo sa jej 570 predajcov a významných zákazníkov z viac ako 70 krajín Blízkeho východu, Európy, Afriky, južnej Ázie a ďalších regiónov.

Dubaj m á jedinečné geografické výhody. Je prvou voľbou pre koncern Shandong Heavy Industry Group, aby nabral silu a prehĺbil rozvoj trhu Blízkeho východu a Afriky, a je tiež druhou zastávkou globálnej partnerskej konferencie spoločnosti Shandong Heavy Industry. Cieľom konferencie je v spolupráci s partnermi preskúmať nové spôsoby medzinárodnej spolupráce, vytvoriť novú platformu pre obojstranne výhodnú regionálnu spoluprácu a otvoriť nový priestor pre budúci rozvoj.

Shandong Heavy Industry Group so sídlom v čínskom meste Ťi-nan je globálnym koncernom vyrábajúcim priemyselné zariadenia s ročným obratom 72 miliárd amerických dolárov. Vlastní značky Weichai Power, Sinotruk, Shacman, Lovol Intelligent Agriculture, Shantui Construction Machinery, Zhongtong Bus, Ferretti, KION, Linde Hydraulics, Dematic, PSI, Baudouin ako aj ďalšie známe značky a tiež 14 akcií 12 spoločností kótovaných na burze. Hlavná činnosť zahŕňa systémy pohonu, úžitkové vozidlá, poľnohospodársku techniku, stavebné stroje, inteligentnú logistiku a námornú mobilitu. Koncern založil vedecké a technologické inovačné centrá vo vyše 10 krajinách sveta, aby poskytovali produkty a servisné riešenia pre viac ako 150 krajín a regiónov. Vysokovýkonné motory a prevodovky, ťažké úžitkové nákladné vozidlá, priemyselné vysokozdvižné vozíky, luxusné jachty a ďalšie výrobky sú svetovou špičkou v oblasti technológií a predaja. V posledných rokoch koncern Shandong Heavy Industry Group naďalej zvyšoval svoje investície na trhu Blízkeho východu a investoval v Dubaji, kde zriadil svoje prevádzkové centrum na Blízkom východe, ktoré integruje vystavovanie výrobkov, skladovanie a logistiku, po-predajný servis, testovanie elektrických agregátov a podporu pre školenia. V súčasnosti plánuje Shandong Heavy Industry vybudovať regionálne výrobné centrá v Afrike, strednej Ázii, juhovýchodnej Ázii, Južnej Amerike a na ďalších miestach, spojiť sa s poprednými svetovými partnermi z radov predajcov a snažiť sa vybudovať jednotnú platformu služieb pre celý koncern a synchronizovať rozloženie miestnej výroby a finančnej podpory s cieľom vybudovať kompletný systém podpory služieb na globálnom trhu.

Počas podujatia sa zároveň konala aj výstava nových pproduktov skupiny Shandong Heavy Industry Group, na ktorej prinieslo vyše 10 podnikov vo vlastníctve Shandong Heavy Industry Group svoje obľúbené produkty a najnovšie technológie. Podujatie sa zameralo na propagáciu obľúbených produktov v oblasti špičkových ťažkých nákladných vozidiel, autobusov, generátorových agregátov, nových energetických zdrojov a ďalších oblastí v rámci skupiny, ako aj na spoluprácu v oblasti výskumu a vývoja technológií s jedinečnými medzinárodnými konkurenčnými výhodami. Spoločnosti dokážu prispôsobiť celú škálu integrovaných riešení produktového portfólia pre globálnych zákazníkov vo viacerých scenároch a individuálnych potrebách s cieľom vytvoriť maximálnu hodnotu pre zákazníkov. Existuje arabské príslovie: „Slová sú listy a činy sú ovocie". Shandong Heavy Industry Group sa spojí s globálnymi partnermi a bude napredovať bok po boku vpred, uchytí sa v miestnych prevádzkach, bude rozvíjať trhy, rozšíri vplyv značky a spoločne vytvoria nový model medzinárodného vzájomne prosperujúceho fungovania.. Vďaka praktickej spolupráci by sa na celom svete zrodilo viac krásnych plodov a spoločne by sme sa vydali na cestu k lepšej budúcnosti!

Fotka - https://mma.prnewswire.com/media/2285358/Shandong_1.jpg

Fotka - https://mma.prnewswire.com/media/2285356/Shandong_2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring