OTS: SportsDirect otvorí prvú bratislavskú predajňu v Avione

TASR, 19. septembra 2012 14:19

Bratislava 19. septembra (TASR-OTS) – Nováčik na slovenskom trhu - najsilnejší predajca športových potrieb vo Veľkej Británii SportsDirect podpísal zmluvu s nákupným centrom Avion Shopping Park v Bratislave. Stane sa tak jedným z najväčších nájomníkov centra a svoju prevádzku s rozlohou 2300 štvorcových metrov otvorí pre zákazníkov už tento mesiac. "Sme veľmi radi, že renomovaný predajca SportsDirect rozšíri ponuku pre zákazníkov bratislavského Avionu o športový tovar za dostupné ceny,“ uviedol Ondřej Filip, riaditeľ lízingu spoločnosti Inter IKEA Centre Group ČR/SR (IICG ČR/SR), ktorá stavia, vlastní a manažuje nákupné centrá Avion Shopping Park v Českej republike a na Slovensku. Nový nájomník tak nahradí predajcu Giga Sport, ktorý v júni tohto roka odišiel zo slovenského a českého trhu.

SportsDirect bol založený v roku 1982. Skupina má vyše 470 predajní, vrátane web predajne SportsDirect.com či Sports World, Field & Trek, Hargreaves Sports, Gilesports a Donnay International. SportsDirect ponúka prémiové značky ako Nike, Reebok, Umbro a Fila, ako aj Everlast, Lonsdale a Slazenger. Ponuka predajcu zahŕňa potreby pre všetky športové aktivity z celého sveta.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring