OTS: Spot X spoločnosti Bybit: Agregátor, ktorý ...

TASR, 14. decembra 2023 11:19

OTS: Spot X spoločnosti Bybit: Agregátor, ktorý pretvára spotové obchodovanie s kryptomenami

Dubaj 14. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptomenová burza z hľadiska objemu, s potešením oznamuje spustenie platformy Spot X, inovatívneho agregátora spotového obchodovania, ktorý je navrhnutý tak, aby vylepšil a zhodnotil obchodný zážitok 20 miliónov používateľov na celom svete.

Spot X vyniká ako revolučné komplexné riešenie, ktoré spája rôznorodý súbor produktov generujúcich odmeny vrátane ByStarter, ByVotes, Launchpad, Launchpool a Token Splash. Táto platforma je starostlivo vytvorená tak, aby používateľom umožnila bezproblémový prístup k širokému spektru očakávaných produktov a nových projektov, a to všetko prostredníctvom intuitívneho a používateľsky prívetivého rozhrania.

Spot X ako komplexná služba poskytuje používateľom priamy prístup k najperspektívnejším projektom na paltforme Bybit. Optimalizované zapojenie do udalostí, ktoré umožňuje platforma Spot X, pomáha obchodníkom prechádzať zoznamom udalostí a propagačných akcií burzy Bybit tak, aby nikdy nezmeškali žiadnu príležitosť. Používatelia sa tak môžu efektívne podieľať na najnovších kampaniach a mať istotu, že budú vždy na čele ďalšieho veľkého uvedenia kryptomeny na trh.

Spot X je viac než len platforma, je to vstupná brána k lepším obchodným skúsenostiam, ktorá používateľom umožňuje naplno využiť potenciál spotového obchodovania výnosným a efektívnym spôsobom. „Našou víziou pre Bybit Spot X bolo vytvoriť prostredie, v ktorom naši používatelia nikdy nezmeškajú žiadnu príležitosť," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ. „Veríme, že tým, že našim používateľom poskytujeme nástroje, ktoré im umožňujú rýchlo pochopiť trhové trendy a konať podľa nich, im nielen dávame možnosť, ale aj obohacujeme ich skúsenosti s obchodovaním."

Bybit Spot X je dôkazom odhodlania spoločnosti Bybit k inováciám a neúnavnému napĺňaniu jej vízie: stať sa svetovou kryptografickou archou. Touto novou možnosťou robí spoločnosť Bybit ďalší krok na ceste k decentralizovanej finančnej budúcnosti pre všetkých. #Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2299651/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4453631/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring