OTS: Správa od spoločností PIERS a InformEx poskytuje nový pohľad na...

TASR, 30. októbra 2013 10:44

Správa od spoločností PIERS a InformEx poskytuje nový pohľad na trendy exportu chemických produktov z USA

NEWARK/HAMILTON (New Jersey, USA) 28. októbra 2013 /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Databáza PIERS PIERS, v ktorej sa uchováva najkomplexnejšie portfólio zdrojov informačných údajov pre americké obchodné aktivity v oblasti lodnej prepravy na svete, uzavrela spoluprácu s InformEx InformEx, popredným svetovým chemickým veľtrhom, aby vydala novú správu, v ktorej sa uvádza prehľad najlepších trhov pre americký vývoz chemických produktov založený na objeme lodnej prepravy od roku 2007 do roku 2012. (Správu si môžete prevziať tu: http://content.piers.com/piers-us-chemical-exports-report-2012.)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131028/NY05330LOGO-a) (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131028/NY05330LOGO-b) V správe "Market Opportunities for U.S. Chemical Exports: An Examination of Growth Across"

Major Markets Market Opportunities for U.S. Chemical Exports: An Examination of Growth Across Major Markets, (Trhové príležitosti vývozu chemických produktov z USA: Prieskum rastu na hlavných trhoch) sa skúmajú najlepšie geografické trhy na vývoz komodít klasifikovaných na základe kapitoly 28 a 29 harmonizovaného systému Colného sadzobníka USA, ktorý zahŕňa rôzne organické a anorganické chemikálie, rovnako ako niektoré drahé kovy a kovy vzácnych zemín. V správe sa uvádza makroekonomické posúdenie vybraných komodít, v prípade ktorých sa preukázal výrazný nárast v priebehu piatich rokov do roku 2012 a sú obchodované v relatívne vysokom množstve. Zistenia poskytujú cenné obchodné údaje vyššej úrovne pre výrobcov chemikálií, distribútorov, konečných používateľov a ďalších účastníkov, ktorí pôsobia v rámci chemického dodávateľského reťazca.

"Globálny chemický trh prechádza neustále zmenami a spoločnosti, ktoré sú zapojené do dodávateľského reťazca pre chemický priemysel, si musia plne uvedomiť problémy, ktoré ovplyvňujú dopyt po ich materiáloch," povedala Nancy Largay, riaditeľka spoločnosti InformEx. "Spojením platformy InformEx s bezkonkurenčnými americkými obchodnými údajmi z databázy PIERS môžeme poskytovať obchodné informácie, ktoré môžu pomôcť špičkovým hráčom v oblasti chemického priemyslu, aby dokázali robiť správne rozhodnutia."

Nižšie sa uvádzajú niektoré z hlavných zistení uvedených v správe, pokiaľ ide o vývoz z USA v období od roku 2007 do roku 2012: · Nukleové kyseliny (kód HS 2934), export do Brazílie vzrástol o 405 percent. · Halogénderiváty uhľovodíkov (kód HS 2903), export do Číny vzrástol o 246 percent. · Oxidy titánu (kód HS 2823), export do Indie vzrástol o 513,9 percenta. · Zlúčeniny s amínovou funkciou (kód HS 2921), export do Južnej Kórey vzrástol o 368 percent. · Cyklické uhľovodíky (kód HS 2902), export do Belgicka vzrástol o 114,6 percenta. · Karboxylové kyseliny (kód HS 2918), export do Holandska vzrástol o 334,6 percenta.

"Databáza PIERS už viac ako 35 rokov poskytuje dôveryhodné cenné informácie pre chemický priemysel," povedal Wael Jarous, viceprezident spoločnosti PIERS – JOC Group Inc. "Mnoho z najväčších mien v tomto odvetví investuje do našich riešení založených na našej snahe poskytovať spoľahlivé informácie, ktoré umožňujú robiť správne rozhodnutia. Dosahujeme to spojením obchodných znalostí našich klientov s našimi skúsenosťami v oblasti spracovania údajov a optimalizácie. Konečným výsledkom je mocné riešenie na mieru, ktoré umožňuje a podporuje strategické rozhodovanie. Veľtrh InformEx nám poskytuje vynikajúce fórum na ešte väčší rozvoj týchto partnerstiev, a preto som veľmi rád, že náš úzky vzťah bude pokračovať."

Prevezmite si bezplatnú kópiu správy Download your complimentary copy "Market Opportunities for U.S. Chemical Exports: An Examination of Growth Across Major Markets", aby ste získali informácie o tom, aké trhy a komodity rastú najrýchlejšie na účely vývozu amerických chemických produktov.

O spoločnosti PIERS

PIERS je najkomplexnejšia databáza obchodných činností USA na svete realizovaných v rámci lodnej prepravy, ktorá poskytuje informačné služby tisícom predplatiteľov po celom svete. Databáza PIERS, ktorá bola založená pred viac ako 35 rokmi, bola prvým podnikom pôsobiacim v oblasti digitálnych informácií o svetovom obchode a rýchlo sa stala priemyselným štandardom presnosti, spoľahlivosti a rozhľadu. Jedinečná infraštruktúra a chránené technológie umožňujú spoločnosti PIERS nielen publikovať údaje týkajúce sa dovozu, ale tiež pokrývať údaje o amerických vývozných transakciách. PIERS je divíziou spoločnosti JOC Group Inc. a sesterskou firmou spoločnosti The Journal of Commerce. Ďalšie informácie nájdete na internetovej adrese www.piers.com.

O spoločnosti JOC Group Inc.

Spoločnosť JOC Group Inc. je spoľahlivým poskytovateľom nástrojov na analýzu firemných dát, údajov a podujatí pre profesionálov z oblasti obchodu, prepravy a logistiky na celom svete. Spoločnosť JOC Group Inc. prostredníctvom svojej databázy PIERS a pokrytia JOC v oblasti prepravy on-line, tlačených verzií a podujatí poskytuje zákazníkom dôležité informácie, správy a nástroje, aby účinne obstáli v konkurencii na globálnom trhu. Ďalšie informácie nájdete na internetovej adrese www.joc.com/group. Spoločnosť JOC Group Inc. je súčasťou skupiny AXIO Data, ktorá je majetkom firmy Electra Partners, správcu súkromného investičného fondu s viac ako 30 rokmi praxe na strednom trhu. V septembri 2012 spoločnosť spravovala fondy v hodnote viac ako 2 miliardy amerických dolárov. Flexibilná stratégia umožňuje firme investovať do celého radu sektorov finančných nástrojov, ako je vlastné imanie, senior kapitál, konvertibilné cenné papiere a preklenovacie úvery. Ďalšie informácie nájdete na internetovej adrese www.axiogroup.net alebo www.electrapartners.com.

O veľtrhu InformEx

Veľtrh InformEx, ktorý usporadúva spoločnosť UBM Life, podporuje neustály rozvoj v odvetví jemnej a špeciálnej chémie a zákazkovej chemickej výroby poskytovaním sieťových nástrojov, príležitostí na vzdelávanie a fór spolupráce v rámci komunity – všetky tieto nástroje sú určené na zrýchľovanie rastu v meniacom sa teréne podnikania v chemickom odvetví. Každoročné podujatie InformEx je poprednou výstavou v oblasti chemického priemyslu za uplynulých 30 rokov, ktorá poskytuje platformu na nadväzovanie osobných kontaktov a rozvoj podnikania. Táto akcia každý rok spojí viac ako 3500 medzinárodných odborníkov v oblasti jemnej a špeciálnej chémie, rovnako ako stovky vystavovateľov. Viac informácií o veľtrhu InformEx 2014, ktorý sa bude konať. 21. – 24. januára v Miami Beach na Floride, nájdete na internetovej adrese www.informex.com. Registration is now open.

KONTAKT: PIERS – JOC Group Inc., Jesse Case, 1-973-776-8541, jcase@joc.com alebo InformEx, Lauren Belmont, 1-609-759-4721, lauren.belmont@ubm.com, alebo Kelly Quigley (Chempetitive Group), 1-858-997-9462, kquigley@chempetitive.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring