OTS: Stanovisko spoločnosti COLUMBEX INTERNATIONAL, a. s. k článku ...

TASR, 25. júla 2013 17:37

OTS: Stanovisko spoločnosti COLUMBEX INTERNATIONAL, a. s. k článku v Hospodárskych novinách, uverejnenom dňa 24. júla a na reakciu MPRV SR uvedenú v TASR.

Bratislava 25. júla (TASR) – Reakcia COLUMBEX INTERNATIONAL, a. s. na článok uverejnený v Hospodárskych novinách 24. Júla 2013 a na reakciu MPRV SR uvedenú v TASR 24. júla 2013.

Vzhľadom na to, že článok uvedený v Hospodárskych novinách 24. júla 2013 obsahuje veľké množstvo nepresností a klamstiev, nepovažujeme za potrebné sa k nemu vyjadrovať a chápeme ho ako súčasť cielenej kampane médií namierenej voči našej spoločnosti.

Naša spoločnosť pre rezort MPRV SR zrealizovala implementáciu ERP systému a prechod na EUR pre všetky organizačné jednotky MPRV SR. Taktiež sme zabezpečili pre Pôdohospodársku platobnú agentúru (PPA) riešenie informačne zastrešujúce oblasti Programu rozvoja vidieka, Ekonomiky a financií, Výkazníctva a Nezrovnalostí. Vďaka tomuto riešeniu MPRV SR ako riadiaci orgán k 1. 4. 2011 opätovne udelilo plnú akreditáciu Pôdohospodárskej platobnej agentúre. Naše riešenia boli odovzdávané vždy načas a vo vysokej kvalite čo bolo potvrdzované kľúčovými užívateľmi MPRV SR a PPA. Preto nás vyjadrenie MPRV SR vo svojej reakcii na článok, citujeme: "A zároveň práve preto nepočíta s tým, že agendové systémy na nové programové obdobie pre PPA bude ďalej zabezpečovať spoločnosť Columbex International, a. s." prekvapilo a chápeme ho ako vyjadrenie, ktoré neoprávnene vopred diskriminuje našu spoločnosť pre zabezpečovanie uvedenej agendy pre MPRV SR a PPA.

COLUMBEX INTERNATIONAL, a. s. Rusovská cesta 1 851 01 Bratislava

tel:+421-2-20682777 fax:+421-2-20682788 mail:columbex@columbex.sk

www.columbex.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring