OTS: Stanovisko Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR k aktuálne...

TASR, 4. októbra 2013 11:54

OTS: Stanovisko Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR k aktuálne medializovaným kauzám

Bratislava 4. októbra (TASR-OTS) - S veľkým počudovaním sledujeme, ako sa pán minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek snaží zatiahnuť obchodné reťazce do diskreditačnej kampane voči jeho osobe. Členovia Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR nikdy neboli, nie sú a ani nebudú súčasťou politických ani mediálnych hier. Ako zväz kolektívne zastupujeme práva našich členov pri rokovaní o legislatíve a iných otázkach súvisiacich s rozvojom maloobchodu na Slovensku. Preto sa dištancujeme od jeho snáh, ktoré sú absolútne nepodložené. Svoj odborný názor na nezmyselnú a neprimeranú výšku pokút sme verejne deklarovali od samého začiatku.

Zároveň sme pripravení kedykoľvek sa s ním stretnúť, aby sme mu dokumentovali, že ním nastavené pokuty sú zbytočné, nemajú v Európskej únii žiadnu obdobu a že kvalita služieb a produktov, ktoré na Slovensku ponúkame zákazníkom, je absolútne štandardná pri porovnaní s inými krajinami Európskej únie.

Bratislava 4. októbra 2013 Zväz obchodu a cestovného ruchu SR

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl