OTS: Stephanie Gilmore sa pripojí k surfovému tímu ROXY

TASR, 9. júla 2013 17:02

Päťnásobná víťazka svetového šampionátu ASP Stephanie Gilmore sa pripojí k surfovému tímu ROXY

HUNTINGTON BEACH, Kalifornia, 8. júla 2013 (TASR-OTS) /PRNewswire/ -- ROXY, divízia spoločnosti Quiksilver, Inc. (NYSE: ZQK) oznámila, že päťnásobná víťazka svetového šampionátu Asociácie surfujúcich profesionálov (Association of Surfing Professionals – ASP), surfistka Stephanie Gilmore, vstupuje do surfového tímu ROXY. ROXY, prvá a vedúca značka na svete pre ženy a dievčatá vyznávajúce aktívny životný štýl na doske, má za sebou dlhú históriu značky, ktorá predstavuje priekopnícky vplyv v ženskom akčnom športe. Stephanie sa pre značku ROXY prirodzene hodí – prvotriedna, priekopnícka športovkyňa, ktorá je jedinou surfistkou, ktorá kedy vyhrala svetový titul vo svojom nováčikovskom roku.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130708/LA43356-a)

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130708/LA43356-b)

Stephanie Gilmore, 25, sa narodila a vyrastala v New South Walese v Austrálii. Tituly majsterky sveta ASP získala v rokoch 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012. Ďalšie triumfy zahŕňajú tri víťazstvá súťaže Hawaiian Triple Crown získané v rokoch 2008, 2009 a 2010. V roku 2010 jej bolo udelené ocenenie "Laureus World Action Sportsperson of the Year" a v roku 2011 získala tiež prestížne ocenenie ESPY v kategórii "Female Action Sports Person of the Year".

Presun Stephanie do tímu ROXY je pre ňu prirodzeným prechodom. Dlhý čas zastáva obdivovanú pozíciu ROXY ako vedúca osobnosť a priekopníčka ženského surfovania. Stephanie o oznámení prehlásila, že "ROXY stelesňuje imidž a životný štýl, ktorý je súčasťou môjho života počas súťaže aj mimo nej. Som veľmi rada, že spojím svoje sily s takou kultovou značkou práve v tomto významnom období ženského surfovania". 

Surfový tím ROXY je nadšený, že sa Stephanie k nemu pripojí. Prezident spoločnosti Quiksilver, Inc., Bob McKnight, uviedol, že "ROXY má veľkú radosť z toho, že môže v surfovom tíme privítať Stephanie. ROXY má viac majsteriek sveta a viac svetových titulov, ako ktorákoľvek iná ženská značka na trhu – je len prirodzené, že sa stane súčasťou najlepšieho ženského tímu na svete."

O spoločnosti ROXY

ROXY, značka spoločnosti Quiksilver, Inc. (NYSE: ZQK), je vedúcou svetovou spoločnosťou zameranou na aktívny ženský životný štýl, ktorá vyrába športové oblečenie, technické vybavenie a odevy určené pre fitnescentrá, zimné športy a na surfovanie, obuv a doplnky inšpirované kultúrou jazdenia na doske. ROXY predstavuje dievčatá a ženy, ktorých sny na doske alebo mimo nej sú plné ambícií. ROXY je presvedčená o tom, že je prirodzene krásna, zábavná a aktívna, odvážna a sebavedomá a snaží sa byť čo najviac inšpirujúcou módnou a výkonnostnou značkou, či už na doske alebo mimo nej.

KONTAKT: Sunny Jenkins, Sunny.Jenkins@quiksilver.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring