OTS: Stratégia obchodovania s kryptomenami Supercharge: ...

TASR, 29. februára 2024 11:25

OTS: Stratégia obchodovania s kryptomenami Supercharge: Bybit na TradingView ponúka rýchlu analýzu a výkon

Dubaj 29. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/- Bybit, jedna z troch najväčších svetových kryptobúrz podľa objemu obchodovania, oznámila strategickú integráciu s TradingView, platformou na tvorbu grafov a sociálnou sieťou, ktorú používa viac ako 50 miliónov obchodníkov a investorov na celom svete. Táto spolupráca umožňuje používateľom výnimočné možnosti vytvárania grafov a bezproblémové vykonávanie obchodov, čo uľahčuje hladšiu, intuitívnejšiu a efektívnejšiu obchodnú cestu.

Táto integrácia eliminuje potrebu prepínať medzi platformami, čo umožňuje používateľom Bybit prístup ku všetkým dostupným symbolom Spot a Futures priamo v ich grafoch na TradingView. To zahŕňa populárne možnosti, ako sú Bitcoin (BTC) a Ethereum (ETH), spolu s novými tokenmi, ako je SEI a CYBER.

S využitím rozsiahlej sady technických a fundamentálnych analytických nástrojov TradingView môžu používatelia teraz bez námahy:

• porovnávať rôzne symboly;

• nastaviť si personalizované upozornenia na pohyby na trhu v reálnom čase;

• získať hlbšie poznatky prostredníctvom pokročilých funkcií grafov.

• Tento jednotný zážitok ponúka bezkonkurenčnú kontrolu a akčné informácie v rámci jednej platformy.

Bezproblémové obchodovanie pre používateľov Bybit

Bybit ďalej zlepšuje skúsenosti používateľov zavedením stránky Bybit Broker Profile na TradingView. To im umožňuje priame obchodovanie na platforme Bybit pomocou ich existujúcich účtov v TradingView.

„Integrácia spoločnosti Bybit s TradingView odráža jej neochvejný záväzok poskytovať používateľom najpokročilejšie nástroje a zdroje. Táto spolupráca umožňuje používateľom Bybit prijímať informované obchodné rozhodnutia a zároveň zefektívniť ich celkové obchodné skúsenosti," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptomenových búrz na svete podľa objemu s 20 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring