OTS: Sungrow Hydrogen vyhráva tender na najväčší ...

TASR, 28. júna 2024 9:35

OTS: Sungrow Hydrogen vyhráva tender na najväčší integrovaný projekt výroby ekologického vodíka, amoniaku a metanolu na svete

Hefei 28. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Sungrow Hydrogen nedávno zvíťazila v tendri China Energy Engineering Corporation (CEEC) na projekt Songyuan Hydrogen Energy Industrial Park v Jilin China, ktorý je najväčším integrovaným projektom v oblasti ekologického vodíka, amoniaku a metanolu na svete. Pri zohľadnení najväčšieho podielu tohto úseku sa v tomto projekte použije systém výroby vodíka ALK Sungrow Hydrogen s kapacitou 1000 Nm/h.

Projekt Songyuan Hydrogen Energy Industrial Park CEEC patrí do prvej várky „Ukážkových projektov pokročilých ekologických a nízkouhlíkových technológií" Čínskej národnej rozvojovej a reformnej komisie (NDRC), ide o najväčší integrovaný projekt výroby ekologického vodíka, amoniaku a metanolu na celom svete, a tiež prvú várku rozsiahlych ukážkových projektov „Hydrogen Powers Jilin". S investíciou viac ako 4 miliardy dolárov sa očakáva, že tento projekt bude po uvedení do prevádzky produkovať 110 000 ton ekologického vodíka, 600 000 ton ekologického amoniaku a 60 000 ton ekologického metanolu ročne.

Vodíkové elektrolyzéry ALK a PEM od Sungrow Hydrogen majú vynikajúci výkon a obidva vyhrali ponuku centralizovaného obstarávania zariadení na výrobu vodíka CEEC v roku 2023. Systém výroby vodíka ALK od Sungrow Hydrogen dosiahol poprednú medzinárodnú úroveň v technológiách, ako je flexibilná výroba ekologického vodíka, elektro-vodíkové spojenie, energetické riadenie a ovládanie klastrov, a mohol by priniesť efektívne zosúladenie so systémami výroby syntetického amoniaku a metanolu.

Tento projekt je tretí projekt, ktorý získala spoločnosť Sungrow Hydrogen v provincii Jilin. Sungrow Hydrogen bude v budúcnosti aktívne podporovať dokončenie projektu ako aj realizáciu viacerých projektov v celosvetovom meradle, čím sa otvorí cesta k rozsiahlej výrobe ekologického vodíka, amoniaku a metanolu, podporí sa ďalší rozvoj výroby vodíka z obnoviteľných zdrojov energie a chemického priemyslu na báze ekologického vodíka.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2449830/2024.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring