OTS: SUNRATE a Sabre podpisujú dohodu o zlepšení praxe ...

TASR, 25. októbra 2023 9:31

OTS: SUNRATE a Sabre podpisujú dohodu o zlepšení praxe s obchodnými platbami v ázijsko-tichomorskom regióne

Singapur 25. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - SUNRATE, inteligentná globálna platforma pre správu platieb a štátnej pokladnice, a Sabre, popredný poskytovateľ softvéru a technológií, ktoré podporujú globálny sektor cestovného ruchu, oznámili na veľtrhu Travel Tech Asia 2023 novú dohodu, ktorá pomôže zlepšiť a zautomatizovať obchodné platby pre cestovné kancelárie v regióne.

Súčasťou dohody je integrácia virtuálnych obchodných kariet SUNRATE(VCCs) s virtuálnymi platbami Sabre. To znamená, že zainteresované strany, ako sú online cestovné kancelárie (OTA) a spoločnosti pre správu cestovného ruchu (TMC) na platforme Sabre, teraz môžu využívať VCCs spoločnosti SUNRATE na svoje obchodné platobné potreby, ako sú platby leteckým spoločnostiam, hotelom a dodávateľom po celom svete.

Okrem toho sa zainteresované strany v oblasti cestovného ruchu môžu bez problémov rozrastať a rozširovať v ázijsko-tichomorskom regióne, pretože SUNRATE VCCs umožňujú účtovanie výdavkov na karty vo viac ako 15 menách.

Shawn Qin, vedúci oddelenia platobných kariet, SUNRATE povedal: „Za posledný rok spôsobila platforma SUNRATE revolúciu v platbách BTB v oblasti cestovania sériou oznámení, ako je naše strategické partnerstvo so spoločnosťou Agoda a spustenie nových VCCs so sieťou Mastercard a Visa. Naďalej sme odhodlaní neustále inovovať našu ponuku online riešení v oblasti cestovania a toto partnerstvo so Sabre nás pevne stavia na cestu k tomu, aby sme sa stali komplexným partnerom B2B pre cestovný ruch."

„Sme radi, že môžeme spolupracovať s platformou SUNRATE, aby sme zlepšili platobné možnosti našich B2B zákazníkov a rozšírili našu ponuku virtuálnych kariet na takom dôležitom trhu, akým je APAC," povedala Celia Pereiro, viceprezidentka Sabre Virtual Payments v spoločnosti Sabre. „My v Sabre sme odhodlaní plniť rozvíjajúce sa potreby našich zákazníkov v cestovnom ruchu a investície do našich virtuálnych platieb sú toho kľúčovou súčasťou. Teraz posúvame virtuálne platby Sabre na ďalšiu úroveň s novými partnermi a vylepšenými špičkovými funkciami, ktoré automatizujú platobný proces, zvyšujú jeho bezpečnosť, efektivitu a zjednodušujú ho. Táto dohoda je ďalším krokom k našej vízii vytvoriť otvorený a nezávislý platobný ekosystém pre celý cestovný ruch."

Platforma SUNRATE je hlavným členom siete Mastercard & Visa a je certifikovaná podľa medzinárodného štandardu bezpečnosti finančných údajov: Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) stupeň 1.

Informácie o platforme SUNRATE

SUNRATE je inteligentná globálna platforma na správu platieb a štátnej pokladnice pre podniky na celom svete. Od svojho založenia v roku 2016 je platforma SUNRATE uznávaná ako popredný poskytovateľ riešení a umožnila spoločnostiam pôsobiť a škálovať lokálne aj globálne vo viac ako 190 krajinách a regiónoch vďaka svojej špičkovej vlastnej platforme, rozsiahlej globálnej sieti a robustným rozhraniam API. Vďaka svojmu celosvetovému sídlu v Singapure a kanceláriám v Hongkongu, Jakarte, Londýne a Šanghaji je SUNRATE partnerom špičkových svetových finančných inštitúcií, ako sú Citibank, Standard Chartered, Barclays, a je hlavným členom Mastercard a Visa. Ak sa chcete dozvedieť viac o SUNRATE, navštívte stránky lokality https://www.sunrate.com/.

Informácie o spoločnosti Sabre Corporation

Sabre Corporation je poprednou softvérovou a technologickou spoločnosťou, ktorá poskytuje služby širokému spektru cestovných spoločností vrátane leteckých spoločností, hotelierov, cestovných kancelárií a iných dodávateľov. Spoločnosť poskytuje maloobchodné, distribučné a realizačné riešenia, ktoré pomáhajú jej zákazníkom fungovať efektívnejšie, zvyšovať príjmy a ponúkať personalizované zážitky cestujúcim. Ako líder na trhu s cestovným ruchom spája spoločnosť Sabre poskytovateľov služieb cestovného ruchu s kupujúcimi z celého sveta. Technologická platforma Sabre ročne spravuje globálne výdavky na cestovanie v hodnote viac ako 260 miliárd dolárov. Spoločnosť Sabre so sídlom v Southlake v Texase v USA poskytuje služby zákazníkom vo viac ako 160 krajinách po celom svete. Viac informácií nájdete na lokalite www.sabre.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring