OTS: SWAN zatraktívnil ponuku služieb MAX multimedia

TASR, 15. apríla 2013 16:41

OTS: SWAN navýšil rýchlosti internetu a zatraktívnil ponuku služieb MAX multimedia

Bratislava 15. apríla (TASR-OTS) – Telekomunikačný operátor SWAN predstavil novú ponuku rezidenčných služieb MAX multimedia. Zákazníkom poskytuje lepšiu orientáciu a väčšiu variabilitu pri výbere balíkov i jednotlivých služieb.

"Nové delenie služieb je jasné a prehľadné. Našim cieľom bolo, aby sa zákazník veľmi rýchlo a jednoducho zorientoval v našej ponuke a vedel si ju porovnať s konkurenciou," povedal Jozef Pipek, produktový manažér MAX multimedia.

MAX Multimedia ponúka internetové pripojenie, televíziu a telefónnu linku v jednom balíku už od 14,99 €. Zákazníci si môžu aj samostatne objednať internet, televíziu alebo pevnú telefónnu linku. Nové názvy služieb sú logicky usporiadané od najmenších po najväčšie – Internet S/M/L, TV S/M/L/XL a Komfort 150, resp. Komfort Mobil 40 v prípade telefónnej linky.

Internetové služby sú rozdelené podľa rýchlosti pripojenia, digitálna televízia podľa počtu TV kanálov a pevná linka podľa predplatených voľných minút do pevných, resp. mobilných sietí a medzinárodného pásma.

Podobným spôsobom sú rozdelené aj cenovo výhodnejšie balíky služieb. Balíky Duo S a M kombinujú internet a televíziu, cenovo najvýhodnejšie balíky Trio S/M/L/XL zahŕňajú všetky poskytované služby, vrátane telefónnej linky. Cenovo najvýhodnejšiu ponuku je možné získať pri viazanosti na 24 mesiacov.

Digitálna televízia MAX multimedia poskytuje množstvo užitočných funkcií a bohatú programovú skladbu balíkov. Neustále rastie počet TV staníc, ktoré vysielajú HD obsah. V rámci najmenšieho balíka TV S je v ponuke 5 HD staníc, TV XL ich ponúka až 16.

Celú ponuku nových balíkov nájdete na www.max.sk

Telekomunikačný operátor SWAN, a.s. je so svojimi 30.000 zákazníkmi tretím najväčším poskytovateľom internetu. Službu MAX multimedia prevádzkuje od 1. 12. 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele.

Kontakt: Zuzana Petruľáková, petrulakova@comm.sk

Foto: Philips

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jak

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring