OTS: SWAN spustil zákaznícku podporu cez web chat

TASR, 7. februára 2013 12:55

Bratislava 7. februára (TASR-OTS) – Telekomunikačný operátor SWAN rozšíril možnosti, akými môžu zákazníci kontaktovať zákaznícky servis. K telefónnemu číslu 0650 123 456 a kontaktnému formuláru pribudol aj online chat cez webové stránky www.max.sk a www.swan.sk.

Nová forma komunikácie je určená zákazníkom, ktorí preferujú interaktívnu online komunikáciu pred telefonovaním alebo vypĺňaním kontaktných formulárov. "Zákazníkom prinášame novú službu web chat, ktorá zjednodušuje prístup k informáciám. Reflektujeme tak na trend a preferencie v modernej dynamickej komunikácii so zákazníkom," hovorí Monika Lukáčová, vedúca zákazníckeho servisu spoločnosti SWAN.

Zákazníci môžu kontaktovať zákaznícky servis 24 hodín denne. Služba web chat je aktívna v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 20:00 h. V prípade technických reklamácií, ktoré nie je možné vyriešiť okamžite, sa problémy odstránia do 24 hodín. Účelom zákazníckeho servisu nie je iba riešenie problémov. Operátori taktiež poskytujú zákazníkom informácie, aktívne s nimi komunikujú, zisťujú ich spokojnosť, prípadne upozornia na cenovo výhodnejšie riešenie.

Služba web chat bola spustená 29. 11. 2012. V priebehu decembra sa pomocou nej spojila so zákazníckym servisom takmer pätina všetkých kontaktov zákazníckeho servisu.

Spoločnosť SWAN, a. s., je rýchlo sa rozvíjajúci slovenský poskytovateľ elektronických služieb. Technologické možnosti, portfólio služieb a rýchly rozvoj spoločnosti radia SWAN medzi inovátorov a lídrov na slovenskom trhu. So svojimi 30.000 zákazníkmi je SWAN tretím najväčším poskytovateľom internetu.

Službu MAX multimedia prevádzkuje od 1. 12. 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele. V súčasnosti ponúka optický internet až do rýchlosti 100 Mbit/s, digitálnu televíziu s viac ako 100 kanálmi a telefónnu linku v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Pezinku, Malackách, Seredi, Novej Dubnici, Dubnici nad Váhom, Púchove, Komárne a Košiciach.

Kontakt: Zuzana Hánová, marketingová manažérka +421 2 35 000 679, zuzana.hanova@swan.sk www.swan.sk, www.max.sk

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring