OTS: Symfónia zraku a zvuku: Toshiba TV spolupracuje ...

TASR, 5. októbra 2023 9:31

OTS: Symfónia zraku a zvuku: Toshiba TV spolupracuje s talentovanými hudobnými producentmi pre #MakingSoundVisible

Hongkong 5. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V dnešnej dynamickej digitálnej dobe sa domáca zábava stala dôležitým aspektom životného štýlu a nový televízor Toshiba TV Z870 je navrhnutý tak, aby poskytoval bohatú vizuálnu kulisu každej nálade. Ako model vybavený technológiou Mini LED sa synchronizuje s vašou hudbou pomocou podmanivých vizuálnych efektov, ktoré vyzdvihujú každý hudobný tón, a menia váš domov na fascinujúcu koncertnú sálu.

Aby sme sa priblížili k plnému zážitku z hudobnej reprodukcie televízora Toshiba TV Z870, je tu ukážkové video, ktoré ponúka vzrušujúci pohľad na mágiu, ktorá sa rozvinie, keď sa výnimočné televízne funkcie stretnú s umením hudobnej produkcie v snahe o zviditeľnenie zvuku. #MakingSoundVisible

Táto nová trajektória je ukážkou bezproblémovej harmónie medzi možnosťami televízora Toshiba TV Z870 pri produkcii hudby na profesionálnej úrovni. Pre tých, ktorí chápu, že hudba je o hĺbke zvuku, vytvára REGZA Bass Woofer Pro zvukový zážitok, ktorý hlboko rezonuje. Zvuky sa v ňom starostlivo vrstvia, aby diváci dokázali rozlíšiť tóny, údery a rytmus. Zvukovú stránku televízora Toshiba TV Z870's vylepšuje aj systém priestorového zvuku ZR 2.1.2 a predný reproduktor. Systém ZR 2.1.2 sa zameriava na priestorové pohltenie a reproduktor na presné smerovanie zvuku.

Technológia Quantum Dot Color, ktorá prináša živé scény a dodáva hĺbku každej sekvencii, sa nachádza aj v zostave Z870, zatiaľ čo Toshiba TV's REGZA Engine ZRi usilovne pracuje na zvýšení čistoty obrazu a zvuku.

Pripojte sa na sociálne siete a vstúpte do sveta nádhery zmyslov kampane #MakingSoundVisible. V jadre #MakingSoundVisible ide o odhalenie kúzla, ktoré vzniká, keď sa Toshiba TV Z870 stretne s hudobnými producentmi, ktorí objavujú očarujúcu synergiu medzi vysokokvalitným zvukom a vizuálom. Pripojte sa ku konverzácii na sociálnych sieťach, zapojte sa do audiovizuálnych diskusií a preskúmajte ďalšie funkcie televízora Z870. Nenechajte si ujsť príležitosť zapojiť sa, učiť sa a vyhrať zaujímavé darčeky. Poďme spoločne zviditeľniť zvuk! #MakingSoundVisible

O spoločnosti Toshiba TV

Toshiba TV má viac ako 70-ročnú históriu v oblasti výroby televízorov. Vďaka svojmu silnému zázemiu v oblasti vynálezov a inovatívnych nápadov vyrobila spoločnosť Toshiba TV množstvo televízorov s prvotriednymi svetovými funkciami. Toshiba TV poskytuje vďaka svojej vysokej kvalite obrazu nezabudnuteľné zážitky a nové štýly sledovania mnohým ľuďom na celom svete.

Ďalšie podrobnosti o Toshiba TV nájdete na Facebooku, Instagrame, Twitteri, YouTube

Video – https://www.youtube.com/watch?v=fkP_L8LIiWQ

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring