OTS: Tam, kde sa remeslo stretáva s technológiou: Spoločnosť GAC predstavila...

TASR, 21. októbra 2024 8:05

OTS: Tam, kde sa remeslo stretáva s technológiou: Spoločnosť GAC predstavila globálny strategický model AION V na parížskom autosalóne 2024

GUANGZHOU, Čína 18. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Parížsky autosalón 2024 sa začal 14. októbra na parížskom výstavisku Porte de Versailles. Na autosalóne spoločnosť GAC predstavila šesť nových energetických vozidiel, reprezentatívnu ponuku produktov a najnovšie technológie a odhalila plány prítomnosti spoločnosti GAC na európskom trhu.

Na tohtoročnom parížskom autosalóne spoločnosť GAC predstavila aj svoj prvý globálny strategický model, plne elektrické robustné smart SUV AION V. Model AION V, známy svojou technológiou elektrického vozidla novej generácie, má zaujať európsky trh svojimi pokročilými funkciami vrátane batérie s dlhým dojazdom, možnosti rýchleho nabíjania, energeticky úsporného dizajnu a veľmi konkurencieschopnej ceny vo svojej triede. Toto elegantné a priestranné SUV spája inteligentnú konektivitu s vynikajúcimi bezpečnostnými systémami, čím zabezpečuje bezkonkurenčný zážitok z jazdy pre ekologicky zmýšľajúcich zákazníkov.

Okrem modelu AION V spoločnosť GAC predstavila ďalšie tri plne elektrické vozidlá, a to AION Y, HYPTEC SSR a HYPTEC HT, ako aj dva plug-in hybridné modely GAC E9 a ES9. Vystavené boli aj avantgardné technológie, ako napríklad 7kw AC Charging Pile (norma EN), AION A480 Supercharger, Quark Electric Drive, Solid-state Battery a Lightweight Brake Disc, ktoré zdôrazňujú hlboké odborné znalosti spoločnosti GAC a jej sľubnú prítomnosť v sektore novej energie.

Spoločnosť GAC na tomto svetovom autosalóne oficiálne predstavila svoj „Plán pre európsky trh". Spoločnosť GAC uplatňuje starostlivo štruktúrovaný prístup, aby splnila jedinečné požiadavky spotrebiteľov v rôznych európskych krajinách.

Od roku 2024 vytvorí spoločnosť GAC robustnú popredajnú infraštruktúru, ktorá bude spolupracovať s poprednými výrobcami s cieľom zabezpečiť rýchle a spoľahlivé opravárenské služby a veľmi hustú sieť. Okrem toho spoločnosť GAC do roku 2025 dokončí európsky tranzitný sklad s cieľom zvýšiť efektívnosť dodávok dielov.

Do funkcie globálneho prevádzkového riaditeľa a senior viceprezidenta spoločnosti GAC International nastúpil Thomas Schemera, globálny líder a expert s viac ako 30-ročnými pracovnými skúsenosťami v globálnom automobilovom priemysle. Pomôže spoločnosti GAC lepšie porozumieť potrebám a preferenciám európskych spotrebiteľov, poskytovať ohľaduplnejšie služby zákazníkom a ponúkať prvotriedne služby v súlade s požiadavkami trhu, a tým budovať dôveru miestnych spotrebiteľov v spoločnosť GAC.

V súlade so zásadou „Integrácia do Európy, prínos pre Európu" bude spoločnosť GAC naďalej spolupracovať s európskymi priemyselnými odvetviami a prinášať na európsky trh vysokokvalitné a technologicky vyspelé výrobky, ktoré boli v Číne a na celom svete dobre prijaté, čo následne podporí kvalitatívny rozvoj spoločnosti GAC na globálnom trhu.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2533808/GAC.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring