OTS: TCL Europe oslavuje európske futbalové partnerstvá ...

TASR, 10. júna 2024 9:55

OTS: TCL Europe oslavuje európske futbalové partnerstvá pred športovým letom

Paríž 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a dve najväčšie značky televízorov na svete, s hrdosťou blahoželá svojim oficiálnym partnerom z európskeho národného futbalového tímu, Španielsku, Taliansku, Nemecku, Poľsku, Českej republike a Slovensku, k ich ceste na popredné európske futbalové zápasy. Obývacie izby sa čoskoro zmenia, keď sa rodiny a priatelia stretnú, aby sledovali, ako ich národné tímy súťažia na najočakávanejšom letnom futbalovom podujatí – príležitosť pre každého hráča a každého fanúšika „Go Big", pretože kúzlo futbalu pociťujú milióny ľudí v domácnostiach po celej Európe.

Oslava partnerstiev národných tímov

Spoločnosť TCL sa zaviazala posilniť svoju prítomnosť v Európe podporou popredných národných futbalových tímov. Ako prémiový partner Kráľovskej španielskej futbalovej federácie (RFEF) prináša TCL vášeň a odhodlanie La Roja všetkým fanúšikom. V Taliansku TCL spolupracuje s Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC), čím zlepšuje divácky zážitok pre fanúšikov Azzurri. Spoločnosť TCL je tiež prítomná v Nemecku a podporuje Nemecký futbalový zväz (DFB) ako oficiálneho partnera, ktorý inšpiruje všetkých fanúšikov svojou špičkovou zobrazovacou technológiou. Okrem toho sponzorstvo poľského národného futbalového tímu spoločnosťou TCL zdôrazňuje záväzok značky k európskemu futbalu. Partnerstvá TCL s národnými tímami Českej republiky a Slovenska zároveň odrážajú poslanie TCL poskytovať pohlcujúce zážitky zo sledovania futbalu a inšpirovať k výnimočnosti prostredníctvom športu.

Inšpirujúca veľkoleposť prostredníctvom športu

Poslanie TCL inšpirovať veľkoleposť je cítiť v každom partnerstve, zdôrazňujúc záväzok TCL prinášať vplyv športu do sŕdc a životov ľudí zo všetkých kútov sveta. Využitím sily technológie na to, aby sledovanie športu prinášalo väčšiu radosť, bolo pohlcujúcejšie a zábavnejšie ako kedykoľvek predtým, sa TCL snaží spojiť ľudí, aby oslávili zmysluplné chvíle a vychutnali si radosť z jednej z najväčších zábav života.

„Partnerstvo s týmito ikonickými zúčastnenými tímami umožňuje spoločnosti TCL zdôrazniť naše poslanie demokratizácie technológií," povedal Stefan Streit, CMO spoločnosti TCL Europe. „Tešíme sa na skvelé športové leto a prajeme našim tímom veľa šťastia. Naše sponzorstvo je viac než len partnerstvo. Je to o spájaní sa s našimi zákazníkmi prostredníctvom vášne a vzrušenia z futbalu. Hrdo podporujeme tieto tímy a tešíme sa, že fanúšikom poskytneme najlepší zážitok zo sledovania, vďaka čomu bude každý okamih nezabudnuteľný."

Okrem národných futbalových tímov TCL hrdo podporuje kluby vrátane Arsenalu v Anglicku a švédskeho klubu Djurgrden IF a tiež spolupracuje s francúzskym futbalistom Kingsleym Comanom. Tieto partnerstvá ďalej demonštrujú oddanosť spoločnosti TCL športovému správaniu a dokonalosti v rôznych športoch, čo svedčí o odhodlaní značky priblížiť fanúšikov k akcii a zlepšiť ich divácke zážitky. Na oslavu TCL spúšťa rozsiahle marketingové kampane na viacerých trhoch s propagačnými akciami a ponukami, ktoré pozývajú ľudí, aby tento rok v lete vylepšili svoj televízor a zlepšili tak zážitok zo sledovania.

Kombinácia športu a technológií pre najlepší výkon a bezkonkurenčné emócie

Ako značka s poslaním inšpirovať k veľkoleposti sa spoločnosť TCL snažila propagovať a podporovať šport, s ktorým spoločnosť zdieľa silné hodnoty, ako je tímový duch, pohostinnosť, vášeň a výkon.

Svet športu sa v posledných rokoch výrazne vyvinul vďaka technológiám a inováciám, ktoré nám umožňujú prezentovať na obrazovke ešte pôsobivejšie výkony a výnimočné športové podujatia.

V roku 2024 spoločnosť TCL rozšírila svoje portfólio televíznych produktov o ďalšie televízory Mini LED a QLED, ktoré obsahujú nové technológie obrazového výkonu ideálne na sledovanie športových podujatí. Na zvýšenie pohlcujúceho zážitku, ako keby diváci boli na štadióne, spoločnosť TCL predstavila svoj najnovší 115-palcový LED televízor QD-Mini, ktorý stanovuje nový štandard domácej zábavy s ultraveľkými obrazovkami, živými farbami a výnimočnou čistotou.

„ V spoločnosti TCL náš záväzok presahuje rámec vývoja a dodávania vysokokvalitných, technologicky vyspelých produktov. Snažíme sa poskytovať našim používateľom nové zážitky, ktoré ich inšpirujú ku každodennému dosahovaniu veľkoleposti. Šport slúži ako ideálne ihrisko pre toto posolstvo. Naším cieľom je priniesť vzrušenie a emócie zo športu do domovov všetkých divákov prostredníctvom našich prémiových a cenovo dostupných technológií," dodal Stefan Streit.

Oddanosť spoločnosti TCL inováciám je zrejmá aj v širokej škále smartfónov, tabletov a pripojených zariadení bohatých na funkcie, ktoré využívajú technológiu TCL NXTPAPER a silu technológie 5G a plne sa integrujú do rozsiahleho ekosystému inteligentných zariadení spoločnosti TCL.

Objavte ďalšie produkty, ktoré toto leto zvýšia váš športový zážitok: https://www.tcl.com/eu/en

O spoločnosti TCL

TCL je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a líder v globálnom priemysle televízorov. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky a inteligentných domácich spotrebičov. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2432973/TCL_Europe_Football_National_Teams.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2432974/TCL_QD_Mini_LED_TV_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring