OTS: TCL posúva hernú zábavu na novú úroveň s čoraz ...

TASR, 17. októbra 2023 10:59

OTS: TCL posúva hernú zábavu na novú úroveň s čoraz inovatívnejšími funkciami a televízormi QD-Mini LED

Spoločnosť využíva svoje technologické znalosti na to, aby hráčom ponúkla pohlcujúce a jedinečné zážitky

Paríž 17. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a svetová dvojka v oblasti televízorov, prehodnocuje predstavu zábavy tým, že hernej komunite ponúka čoraz inovatívnejšie obrazovky a nekonečné možnosti hrania, ktoré umocnia herný zážitok. Najnovšie veľkoplošné televízne obrazovky QD-Mini LED od spoločnosti TCL ponúkajú pozoruhodný výkon – od tmavých tieňov a jasných odrazov až po bohaté farby a rýchlu odozvu pre mimoriadne pohlcujúci zážitok z hrania v rozlíšení 4K.

Videohry sa stali neodmysliteľnou súčasťou modernej zábavy, ktorá teší širokú škálu hráčov s rôznymi jedinečnými preferenciami a požiadavkami. Aby sme lepšie pochopili tieto potreby, obrátili sme sa na zákazníkov TCL a opýtali sa ich, čo najdôležitejšie by podľa nich nemalo chýbať v televízoroch. To umožnilo spoločnosti TCL integrovať množstvo funkcií, ktoré sú pre hráčov nevyhnutné, vrátane týchto:

• Vysoká rýchlosť odozvy: Televízory TCL, najmä tie s funkciou režimu pre videohry „Gaming Mode" (game master alebo game master pro), mávajú zvyčajne vysokú rýchlosť odozvy: tá znižuje oneskorenie medzi stlačením tlačidla na ovládači a zobrazením príslušnej akcie na obrazovke. Táto funkcia môže výrazne zlepšiť herný zážitok, obzvlášť v rýchlych hrách.

• Najlepšia obnovovacia frekvencia: Väčšina obrazoviek televízorov TCL sa teraz dodáva s natívnou 144Hz alebo dokonca 240Hz obnovovacou frekvenciou vo vysokom rozlíšení Full HD. Zabezpečuje plynulejší pohyb a citlivejšiu odozvu pri hraní. To je výhodné najmä pre žánre, ako sú strieľačky z pohľadu prvej osoby a pretekárske videohry.

• Rozlíšenie 4K: Mnohé obrazovky televízorov TCL ponúkajú rozlíšenie 4K, ktoré poskytuje ostrý a detailný obraz. Pri videohrách sa tak ľahšie pohltíte do hrania a užijete si pôsobivejšiu vizuálnu stránku.

• Podpora HDR a Dolby Vision pri videohrách: Televízory TCL sú vybavené podporou vysokého dynamického rozsahu (HDR), napríklad Dolby Vision alebo HDR10. HDR zlepšuje kontrast, presnosť farieb a jas hier, vďaka čomu vyzerajú živšie a realistickejšie. Čo sa týka funkcie Dolby Vision, tá mení zážitok zo zábavy vďaka mimoriadne živej kvalite obrazu – neuveriteľnému jasu, kontrastu, farbám a detailom, ktoré vdýchnu život každej videohre.

• Herný režim a automatický režim nízkej latencie (ALLM): Televízory TCL zahŕňajú vstavaný herný režim a podporujú ALLM, takže automaticky prepnú televízor do režimu s nízkou latenciou, keď rozpoznajú, že ste pripojili hernú konzolu. Tým sa zabezpečí najlepší výkon bez toho, aby ste museli manuálne upravovať nastavenia.

Široká ponuka televízorov určených pre hráčov

Spoločnosť TCL zareagovala na výzvu zákazníkov, ktorí si museli vybrať medzi televízorom a monitorom na hranie videohier.

Ak si ceníte veľkú obrazovku a pohodlný, pohlcujúci, skvelý zvuk alebo zážitok z hrania na gauči, vhodnou voľbou je televízor. Ak však uprednostňujete výkon, súťažné hry a rýchlejšiu odozvu, lepšiu voľbu predstavuje herný monitor. TCL sa podarilo skombinovať obe tieto možnosti tým, že vo svojich televízoroch ponúka komplexný zážitok z veľkej obrazovky a špičkový herný výkon. Spoločnosť TCL má širokú ponuku televízorov vrátane televízorov QLED a Mini LED určených pre hráčov, ktoré vdýchnu videohrám život a ponúkajú zábavu za najlepších možných podmienok. Patria medzi nich:

• Televízor TCL QLED 4K 55C745, ktorý získal ocenenie od Európskej asociácie pre obraz a zvuk ako najlepší televízor na hranie videohier v období 2023 – 2024 a predstavuje tak najlepšiu voľbu pre hranie videohier na najnovšej generácii konzol. Televízor kombinuje efektné farby QLED, kontrast lokálneho stmievania (FALD) a špičkový jas so všetkými najnovšími hernými funkciami. Herný zážitok posúvajú na ďalšiu úroveň nasledujúce vlastnosti: Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR, FreeSync Premium Pro, hracia lišta TCL a herný akcelerátor 240 Hz. Vďaka tomu sa TCL 55C745 dokáže prispôsobiť akémukoľvek zdroju hry. V spojení s technológiou AMD FreeSync, ktorá sľubuje plynulé hranie bez artefaktov pri takmer akejkoľvek snímkovej frekvencii, môžu používatelia očakávať ďalší prelom v hraní na konzolách.

• TCL 55C805 je tiež najlepšou voľbou pre hráčov videohier. Kombinuje piatu generáciu Full Array Mini LED, QLED, 4K HDR Premium 1300 a 144 Hz Motion Clarity Pro, takže výsledkom je veľmi presný kontrast, ostrý a farebný obraz HDR. Vďaka technológiám Game Master Pro 2.0, 144 Hz VRR, hernej lište, hernému akcelerátoru 240 Hz a najnovším podporovaným formátom HDR je tento televízor Mini LED od výrobcu TCL tým najlepším spoločníkom na vychutnanie si tých najlepších hier.

• Televízor TCL 65C955 ponúka 2 000 zón lokálneho stmievania, maximálny jas a dokonalé vyváženie medzi veľkou obrazovkou a výnimočnou kvalitou obrazu so špičkovým výkonom QD-Mini LED. Okrem toho jeho audio systém Onkyo 120 W a Dolby Atmos ponúkajú výnimočný zvuk, ktorý je ideálny na hranie videohier.

• Televízor QD-Mini LED X955 spoločnosti TCL ponúka bezprecedentnú úroveň detailov a živosti, ktorá nanovo definuje zážitok zo sledovania. Má viac ako 5 000 zón lokálneho stmievania v plnej škále a maximálny jas nad 5 000 nitov. Vďaka technológii QLED TCL X955 umožňuje zobraziť vyše miliardy farebných odtieňov a rozsiahly farebný rozsah, ktorý pokrýva až 98 % DCI-P3. Je riadený procesorom AiPQ 3.0 – najnovšími vlastnými algoritmami umelej inteligencie spoločnosti TCL, ktoré ponúkajú optimalizovanú čistotu, kontrast, podporu HDR, farby a pohyby v rôznych scénach. Okrem výnimočnej kvality obrazu ponúka X955 aj výkonný zvuk ako v kinosále a pôsobivý dizajn.

Keďže spoločnosť TCL naďalej vedie v oblasti technológií a inovácií, hráči sa môžu spoľahnúť, že televízory TCL vylepšia ich zážitky z videohier aj v budúcnosti.

Ak chcete zistiť viac o tom, ako vám najnovšie produkty TCL pomôžu užiť si vaše obľúbené videohry, navštívte stránku www.tcl.com.

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v celosvetovom odvetví výroby televízorov. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov až po zvukové a inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte internetové stránky spoločnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2246905/TCL_QLED_4K_TV_C745.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2246906/TCL_4K_QD_Mini_LED_TV_C805.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2246907/TCL_4K_QD_Mini_LED_TV_C955.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2246908/TCL_4K_QD_Mini_LED_TV_X955.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring