OTS: TCLs poprednými tímami European Sport upevňuje záväzok poskytovať ...

TASR, 2. novembra 2023 9:27

OTS: TCLs poprednými tímami European Sport upevňuje záväzok poskytovať prémiové športové prenosy

Oficiálny sponzor niekoľkých európskych národných tímov, TCL zabezpečuje, aby športoví fanúšikovia zažili každý akčný moment s najnovšími LED televízormi QD-Mini s veľkoplošnou obrazovkou

PARÍŽ, 2. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK), popredná značka spotrebnej elektroniky a dve najväčšie svetové značky televízorov, zabezpečuje v októbri, mimoriadne rušnom mesiaci pre európske športy, v domácnostiach po celej Európe prístup k špičkovej kvalite sledovania. Milovníci športu boli počas uplynulého mesiaca pochopiteľne zaneprázdnení kvalifikačnými zápasmi na veľké futbalové zápasy a najväčším svetovým podujatím v ragby. Vzhľadom na to, že sa do sledovania veľkých zápasov investuje toľko času, TCL si uvedomuje dôležitosť vytvárania televízorov, ktoré maximalizujú zážitok zo sledovania. Vďaka ponuke bezkonkurenčnej technológie a podpore prvoligových tímov prostredníctvom svojho rozsiahleho IP portfólia prináša TCL športového ducha miliónom zákazníkov.

TCL: Avid Advocate pre hodnotu športu

Ako priekopník v oblasti zobrazovacích technológií TCL neustále pracuje na tom, aby divákom na celom svete priniesol pohlcujúcu zábavu a magické momenty. Preto TCL chápe, akú veľkú silu môže mať sledovanie športových prenosov naživo na srdcia a životy ľudí, ktorí sa spájajú pri zdieľaní vzostupov a pádov, ktoré nevyhnutne zažívajú počas dôležitých zápasov.

TCLje trvalá spolupráca s niektorými z najlepších športových tímov a hráčov na svete dôkazom trvalého záväzku ctiť si zábavu, pre ktorú sú nadšení ľudia na celom svete. Vďaka svojmu zameraniu na prémiové sponzorstvo európskeho futbalu a rugby a vytváraniu moderných prístupných technológií prináša TCL čaro športu do miliónov európskych domácností a potvrdzuje tak svoj trvalý záväzok voči regiónu.

Špičková televízna technológia navrhnutá s ohľadom na sledovanie športových prenosov

Rovnako ako pri každom štadióne, aj tu platí, že čím väčšia obrazovka, tým lepšie. TCL vie, že obsah zobrazený na väčšej obrazovke môže mať ešte väčší vplyv na divákov, a neúnavne pracuje na rozširovaní svojho portfólia televízorov zo 65-palcovej na 98-palovú uhlopriečku obrazovky. Vlajková loď spoločnosti TCL, LED televízor QD-Mini série TCL X95 s prelomovým maximálnym jasom a TCL C805 sú na vybraných trhoch k dispozícii s uhlopriečkami obrazovky až do 98 palcov. Navyše TCL ako celosvetovo najlepšia značka v segmente televízorov s 98-palcovými uhlopriečkami obrazovky nedávno uviedla na trh cenovo najdostupnejší 98-palcový model s modelom TCL P745, čo znamená, že viac ľudí ako kedykoľvek predtým môže sledovať športové prenosy na obrazovke s rovnakým pocitom, ako keby sledovali priamy prenos zo štadióna.

Okrem väčších obrazoviek vyvinula spoločnosť TCL vo svojom najnovšom produktovom rade QD-Mini LED aj niekoľko pokročilých technológií zameraných na jasnejší, plynulejší a detailnejší obraz pre živé akcie s vysokým pohybom. TCLAiPQ Processor 3.0 je vybavený Ai-MEMC, ktorá má schopnosť konvertovať snímky s nízkym počtom snímok na snímky s vysokým počtom snímok, čím obnovuje hodvábne plynulý obraz bez rozmazania alebo trhania pre neprerušovanú akciu. V kombinácii s variabilnou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá sa dokáže v reálnom čase prispôsobiť rôznym vstupným snímkam, sa zážitok zo sledovania športových prenosov dostáva na úplne novú úroveň. Lopty budú lietať po obrazovke bez prerušenia a vďaka neuveriteľne nízkemu vstupnému oneskoreniu zažijete presný moment, keď tím skóruje.

Zapnutím funkcie "Sports Mode", ktorá klasifikuje obrazový obsah na základe vnímania umelej inteligencie a podľa toho upravuje príslušné parametre kvality v oblasti jasu, kontrastu, farieb a rozlíšenia, sa do domácností ešte viac vnáša živý zážitok zo štadióna prostredníctvom vyjadrenia miliárd farieb. Predstavte si najžiarivejšie tímové súpravy, najzelenšie ihrisko a najmodrejšiu oblohu, ktoré umocnia zážitok zo sledovania.

Sledujte celú akciu na LED televízoroch TCL QD-Mini, ktorá sú teraz k dispozícii na vybraných trhoch v Európe.

* Vzhľad, funkčnosť a dostupnosť produktu sa môžu v jednotlivých krajinách/regiónoch líšiť

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov až po zvukové a inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte internetové stránky spoločnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring