OTS: TeamQuest Partners a IntelliMagic expandujú do dátových úložísk

TASR, 17. decembra 2012 15:00

Clear Lake, Iowa, 17. decembra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Spoločnosť TeamQuest Corporation oznámila vytvorenie partnerstva so spoločnosťou IntelliMagic, známou svojimi odbornými znalosťami v oblasti správy výkonu dátových úložísk. Prostredníctvom tohto partnerstva pridá spoločnosť TeamQuest do svojho integrovaného riešenia na správu kapacity nový rozmer úložiska.

"Až do tejto chvíle nemohli spoločnosti žiadnym spôsobom ľahko pochopiť vzťah medzi službami a dátovým úložiskom," povedal riaditeľ pre rozvoj podnikania spoločnosti TeamQuest, Edsar Calaguas. "Toto nové riešenie pre dátové úložiská umožňuje zákazníkom ľahko zistiť, ktoré služby čakajú na I/O a ktoré špecifické zariadenia spôsobujú meškanie. Spojením ukladania podrobných dát a obchodnej služby, aplikácie, virtuálneho servera a fyzických serverových dát poskytujeme jedno riešenie, ktoré môže optimalizovať všetky hlavné nákladové faktory v dnešných dátových centrách."

Spoločnosti môžu očakávať tieto výhody:

-Výkonnosť služieb je optimalizovaná vzhľadom na náklady na úložisko -Zrýchlená analýza "príčin" -Výkon a kapacita IT infraštruktúry z pohľadu obchodu a služieb

Gilbert Houtekamer, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti IntelliMagic, povedal: "Sme veľmi radi, že náš softvér na riadenie výkonu úložiska bude dodávaný ako kľúčový prvok v riešení TeamQuest CMIS for Storage. Táto kombinácia prináša nášmu odvetviu neobvyklé možnosti riadenia výkonu."

Riešenie TeamQuest CMIS for Storage dopĺňa súbor integrovaných produktov TeamQuest, ktoré pomáhajú organizáciám optimalizovať IT služby. Súbor zahŕňa schopnosti od riadenia výkonu cez podávanie správ po sledovanie výkonu a modelovanie kapacity.

O spoločnosti TeamQuest Corporation Spoločnosť TeamQuest Corporation je svetovým lídrom v oblasti optimalizácie IT služieb (ITSO, IT Service Optimization), ktorá sa špecializuje na softvér na správu kapacity. TeamQuest pomáha IT organizáciám dôsledne plniť úrovne služieb a súčasne minimalizovať náklady a zmierňovať riziká. Vďaka spojeniu dát o výkonoch a obchodných metrík umožňuje softvér TeamQuest IT organizáciám poskytovať presné a objektívne informácie ako vstupy do kritických obchodných rozhodnutí. Spoločnosti po celom svete dôverujú softvéru spoločnosti TeamQuest, že im pomôže aktívne zlepšiť poskytovanie služieb a podporiť osvedčené postupy.

Viac informácií nájdete na stránke www.teamquest.com alebo zavolajte na +1-641-357-2700. V Európe, na Strednom východe a Afrike volajte na +46 31 80 95 00 a v oblasti Ázie a Pacifiku volajte na +852 2824 8510.

O spoločnosti IntelliMagic Spoločnosť IntelliMagic je pyšná na to, že poskytuje najvyspelejšie a najspoľahlivejšie produkty na analýzu výkonu a plánovanie konfigurácií podnikových dátových úložísk vo svojom odvetví. Náš základný princíp je, že s riadnou správou výkonu úložiska môžu spoločnosti zvýšiť spokojnosť používateľov svojich aplikácií a súčasne znížiť riziká a náklady. Pri použití skutočne proaktívneho a prediktívneho riadenia výkonu sa čas venuje skôr prevencii problémov namiesto ich riešenia a spoločnosti môžu investovať radšej do optimalizácie namiesto do konfigurácií nadmerných úložísk.

Viac informácií nájdete na stránke www.intellimagic.net alebo zavolajte na +1-877-815-3799. V Európe, Afrike a oblasti Ázie a Pacifiku volajte na +31715796000

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring