OTS: Technicolor Creative Studios si vyberá Cognizant za svojho partnera ...

TASR, 2. novembra 2023 8:50

OTS: Technicolor Creative Studios si vyberá Cognizant za svojho partnera pre IT a digitálnu transformáciu

Päťročná zmluva umožní spoločnosti Cognizant poskytovať IT služby pre globálne distribuovanú pracovnú silu spoločnosti Technicolor Creative Studios

TEANECK, N.J., 2. novembera (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Technicolor Creative Studios si vybrala spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) ako svojho globálneho partnera pre IT a digitálnu transformáciu. Na základe päťročnej zmluvy bude spoločnosť Cognizant poskytovať komplexnú riadenú službu pre používateľov, aplikácie a infraštruktúru spoločnosti Technicolor Creative Studios. Riešenie spĺňa dvojaký cieľ, a to rýchlo vytvoriť riadenú službu na podporu podnikových aplikácií spoločnosti Technicolor Creative Studio a zároveň zabezpečiť vysokú kvalitu vďaka prijatiu najlepších modelov riadenia a procesov, a to hneď od začiatku.

Prístup spoločnosti Cognizant bude spočívať v integrovanom modeli riadenia zahŕňajúceho servisné služby, služby pre koncových používateľov, aplikačné služby, infraštruktúru, sieť a služby platformy. Ich základom je integrované riadenie a medzifunkčné služby s prístupom založeným na automatizácii a neustálom zlepšovaní. Model riadenia je navrhnutý tak, aby sa dal vertikálne a horizontálne škálovať a prispôsobiť zmenám v službách a objemoch podľa toho, ako sa počas trvania zmluvy vyvíjajú potreby spoločnosti Technicolor Creative Studios.

Technicolor Creative Studios je kreatívna technologická spoločnosť s viac ako 100-ročnými skúsenosťami v oblasti inovácií v zábavnom priemysle, s tímami ocenených umelcov a technológov, ktorí poskytujú prémiové služby VFX pre globálny zábavný, mediálny a reklamný priemysel. Spoločnosť Technicolor Creative Studios v rámci svojej transformácie skúma technológie, ktoré jej umožňujú zostať na špičke v oblasti vizuálnych zážitkov, či už ide o 3D mapovanie, interaktivitu prostredia, rozšírenú a virtuálnu realitu a umelú inteligenciu. Transformácia Technicolor Creative Studios z vizuálnych efektov na vizuálne zážitky prostredníctvom investícií do ľudí, technológií a partnerstiev v rámci ekosystémov kreatívnych služieb.

Spoločnosť Technicolor SA sa začiatkom roka 2022 rozhodla pokračovať vo svojom vývoji ako dve nezávislé kótované spoločnosti s vedúcim postavením v odvetví, z ktorých každá bude mať možnosť realizovať svoj vlastný strategický program a uvoľniť hodnotový potenciál. Po rozdelení spoločnosti koncom roka 2022 sa IT činnosti spoločnosti Technicolor Creative Studio zabezpečovali na základe zmluvy o prevode služieb. Aby sa spoločnosť Technicolor Creative Studios stala nezávislým subjektom, pristúpila k oddeleniu IT systémov a musela si vytvoriť vlastnú IT organizáciu, ktorá podporuje jednak podnikové informačné systémy ako aj kreatívnu produkčnú sieť. Spoločnosť potom začala hľadať globálneho dodávateľa, ktorý by jej pomohol transformovať IT činnosti tak, aby spĺňali neustále sa meniace požiadavky mediálneho a zábavného prostredia.

„Sme hrdí na to, že si nás spoločnosť Technicolor Creative Studios vybrala za svojho strategického partnera v oblasti IT," povedal Rohit Gupta, výkonný riaditeľ spoločnosti Cognizant Spojeného kráľovstva a Írska. „Táto spolupráca je dôkazom silného zamerania spoločnosti Cognizant na mediálny a zábavný sektor. Kreatívny priemysel je už teraz na čele v zavádzaní nových technológií a očakáva sa, že tento trend sa bude rýchlo rozvíjať a technológie sa stanú akýmsi autopilotom pre kreatívnych umelcov, aby ešte viac zvýšili svoju predstavivosť a vytvorili pre svojich zákazníkov ten najlepší obsah. Spoločnosť Cognizant pomôže spoločnosti Technicolor Creative Studios transformovať jej IT zariadenia a poskytnúť špičkovú kvalitu pre jej kreatívcov na celom svete."

„Vybrali sme si spoločnosť Cognizant, pretože bolo dôležité spojiť sa s niekým, kto rozumie nášmu odvetviu a má správne zmýšľanie zamerané na spoluprácu pri náročnej transformácii smerom k spoločnému úspechu. Aby sme mali pri transformácii spoločnosti Technicolor Creative Studios čo najlepšiu pozíciu na vytváranie vynikajúceho obsahu pre našich klientov, je dôležité, aby sme posunuli vpred naše IT vybavenie a poskytli našim zamestnancom tie najlepšie nástroje a možnosti, na čo sa v spolupráci so spoločnosťou Cognizant tešíme," povedal Praveen Vadlamani, senior viceprezident pre infraštruktúru a technológiu, na adresu spoločnosti Technicolor Creative Studios.

Fakty o spoločnosti Technicolor Creative Studios

Technicolor Creative Studios je kreatívna technologická spoločnosť, ktorá poskytuje prvotriedne výrobné znalosti a riadi sa jediným cieľom: realizovať ambiciózne a výnimočné nápady. Sme domovom siete oceňovaných štúdií MPC, The Mill, Mikros Animation a Technicolor Games, ktoré inšpirujú kreatívne spoločnosti na celom svete, aby vytvárali svoje najikonickejšie diela.

Naše globálne tímy umelcov a technológov spolupracujú s kreatívnou komunitou z oblasti filmu, televízie, animácie, hier, využívajúc skúsenosti so značkami a reklamou, aby priniesli univerzálne umenie rozprávania príbehov divákom na celom svete.

www.technicolorcreative.com

Fakty o spoločnosti Cognizant

Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) projektuje moderné podniky. Pomáhame našim klientom modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať praktické skúsenosti, aby si mohli udržať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spoločne zlepšujeme každodenný život. Pozrite sa, ako: www.cognizant.com alebo @cognizant.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

EMEA/APAC/Ameriky:

Christina Schneider

christina.schneider@cognizant.com

India:

Rashmi Vasisht

rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring