OTS: Teckler spúšťa službu, ktorá dáva peniaze do rúk tvorcov obsahu

TASR, 17. mája 2013 11:34

OTS: Teckler spúšťa službu, ktorá dáva peniaze do rúk tvorcov obsahu Teckler vytvára nový koncept používania internetu, v rámci ktorého je moc na 100 % v rukách používateľa, je to evolúcia nástrojov, ktoré už existujú, ktorá umožňuje používateľom vytvárať špecifický obsah a zároveň si privyrábať

Rio de Janeiro 17. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Teckler prináša Web 3.0 a investuje vlastné prostriedky do propagácie a financovania tvorcov obsahu.

"Služba Teckler je ďalším krokom v rámci svetového internetu. Myslíme si, že s Internetom 1.0 bola väčšina služieb bezplatná, pričom na Internete 2.0 začali spoločnosti prostredníctvom obsahu vytváraného používateľmi skutočne zarábať. V prípade Internetu 3.0 začínajú zarábať samotní tvorcovia obsahu - používatelia," vysvetľuje Claudio Gandelman, zakladateľ spoločnosti a bývalý generálny riaditeľa Match.com pre Latinskú Ameriku.

Teckler zaujme ľahšie ako blog a bez povinnosti neustáleho aktualizovania obsahu. Obsah možno vytvoriť a zdieľať prostredníctvom textu, fotografií, videa či zvuku, ktoré od svojho publika generujú príjem. Tvorcovia tohto obsahu si môžu ponechať 70 % výnosov.

"Po šiestich mesiacoch vývoja spúšťame službu naraz v 164 krajinách, v 13 rôznych jazykoch, čo znamená, že máme 4 miliardy potenciálnych divákov," uviedol Gandelman. Teckler generuje príjem prostredníctvom reklamy na tvorcov obsahu, čím zvyšuje návštevnosť daného obsahu. Hlavnou myšlienkou je stať sa platformou na zdieľanie poznatkov, kultúry a vášne spôsobom, ktorý je zábavný, nemá priveľa zložitých pravidiel, miestom, kde môžu ľudia zdieľať svoju kreativitu a diskutovať na rôzne témy.

"Teckleri" sú vyplácaní na základe počtu zobrazení prvkov obsahu. "S týmto modelom rozbíjame súčasný vzorec, pretože bežným ľuďom dávame do rúk možnosť tvarovať názory, bez ohľadu na úroveň ich spoločenskosti a na základe rozmanitosti toho, čo vytvárajú."

Medzi "Tecklermi" nájdete rôznych ľudí - od akademikov cez bláznov do techniky až po milovníkov literatúry, umelcov, fotografov, sviatočných šéfkuchárov a ľudkov s množstvom tipov na zábavu, cestovanie, starostlivosť o zdravie, krásu atď. Služba Teckler zaujme aj kohokoľvek hľadajúceho akékoľvek informácie.

"Spoločnosti, ktoré vymyslia šikovné spôsoby používanie služby Teckler, dostanú do rúk výnimočný nástroj. Potravinárska spoločnosť by napríklad mohla napísať recepty, zavesiť ich do služby Teckler a pridať prepojenie vedúce na jej stránky. Je to nový svet a ak viete, ako ho využiť vo svoj prospech, získate príležitosti, ktoré predtým neexistovali," dodáva Gandelman.

www.teckler.com

Kontakt: Sing Comunicacao de Resultados Henrique Cavinatti hcavinatti@singcomunica.com.br  Eder Rezende erezende@singcomunica.com.br  Tatiane Dantas tdantas@singcomunica.com.br  Melissa Sayon msayon@singcomunica.com.br +55-11-5091-7838 www.singcomunica.com.br

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring