OTS: Televízna zostava Toshiba TV: Kontinuita dokonalosti

TASR, 8. januára 2024 10:59

HONGKONG, 8. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Od jednej televíznej éry k druhej spoločnosť Toshiba TV neustále rozvíja domácu zábavu svojimi rozmanitými sériami televízorov.

Model X9900 OLED je hviezdou radu spoločnosti Toshiba TV so samosvietivou obrazovkou, ktorá vykresľuje žiarivé farebné spektrum pre krištáľový obraz, starostlivo vymodelovaný optimalizátorom obrazu s umelou inteligenciou.

Ohromujúci obraz dopĺňa výkonný zvukový systém 3.1.2 notebooku X9900, ktorý je vybavený špičkovou technológiou zvuku na obrazovke a predným reproduktorom. Toto audiovizuálne zoskupenie obklopí diváka bohatým zvukom, ktorý zaplní celú miestnosť a s bezkonkurenčnou čistotou vykreslí aj tie najhlasnejšie výbuchy a najjemnejší šepot.

Špičkový monitor X9900 OLED vytvára nezabudnuteľný filmový a herný zážitok vďaka technológii REGZA Engine OLED, ktorá je poháňaná umelou inteligenciou na spracovanie obrazu.

Nedávny prírastok televízorov Toshiba vyššej triedy: Z870 Mini-LED TV je vybavený displejom s rozlíšením 4K UHD a poháňa ho REGZA Engine ZRi, ktorý optimalizuje výkon v oblasti jasu a kontrastu. Vďaka podpore HDR10+ a Dolby Vision tento model verne oživuje režisérovu víziu. Obsahuje aj systém priestorového zvuku ZR 2.1.2 pre čistý a pohlcujúci zvuk.

Ďalší pozoruhodný model, M650, kombinuje technológiu Mini-LED 4K so špecifikáciami ako Dolby Vision pre presnejšie a realistickejšie zobrazenie farieb. Je tiež vybavený reproduktorom REGZA 3D Surround a basovým reproduktorom pre krištáľový zvuk – všetky poháňané motorom REGZA ZR.

Vďaka rôznym veľkostiam obrazoviek a inteligentným funkciám má spoločnosť Toshiba TV všestranný katalóg. Každá séria bez ohľadu na úroveň ponuky, napríklad televízor Toshiba TV C350 4K TV alebo stredná trieda M550, sa stará o vysokokvalitný obraz a zvuk pre domácu zábavu bez kompromisov.

Živelnosť inovácií je v centre pozornosti neochvejného záväzku spoločnosti Toshiba TV k skutočnému remeselnému spracovaniu a k výrobe špičkových produktov, ktoré zaujmú zmysly moderného diváka.

O spoločnosti Toshiba TV

Spoločnosť Toshiba TV má viac ako 70-ročnú históriu vo výrobe televízorov. Vďaka svojej silnej DNA v oblasti vynálezov a inovatívnych nápadov vyrobila spoločnosť Toshiba TV mnoho televízorov s prvými funkciami na svete. Spoločnosť Toshiba TV poskytla nezabudnuteľné zážitky a nové štýly sledovania mnohým ľuďom na celom svete vďaka vysokej kvalite obrazu.

Viac informácií nájdete na stránkach Toshiba TV na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring