OTS: TERNO real estate a KON-RAD avizujú obojstranne výhodné partnerstvo

TASR, 6. decembra 2023 14:03

Bratislava 6. decembra (TASR/OTS) - Spoločnosť KON-RAD aj po zmene vlastníckej štruktúry naďalej posilňuje svoje postavenie v gastro segmente a intenzívne preniká do sektoru nezávislého maloobchodu na Slovensku.

Od svojho založenia v roku 1990 pôsobí spoločnosť KON-RAD ako veľkoobchod s potravinami a nápojmi. V súčasnosti v nej pracuje 200 zamestnancov, pričom ponúka viac ako 5-tisíc tovarových položiek a zásobuje okolo 1 200 zákazníkov na celom území Slovenskej republiky i v zahraničí. Po jej prevzatí private equity spoločnosťou Sandberg Capital sa pod značku KON-RAD začal presun všetkých doterajších veľkoobchodných aktivít z TERNO real estate s cieľom ich kompletnej integrácie do polovice roka 2024.

„Za 33 rokov svojej existencie sa spoločnosť KON-RAD vypracovala na stabilného a silného hráča na poli veľkoobchodných činností s dôrazom na import alkoholických a nealkoholických nápojov a potravín z celého sveta. Aktuálne sa primárne sústredíme na zvyšovanie nášho podielu na trhu, vyhľadávanie potenciálnych zákazníkov a predstavovanie nových silných značiek s akcentom na ich kvalitu a cenovú dostupnosť. V súčasnosti intenzívne pracujeme na spoločných synergiách. Bývalé tri predajne našej spoločnosti už fungujú pod značkou Terno,“ uvádza František Paller, konateľ spoločnosti KON-RAD.

Spoločnosť KON-RAD svojím tovarom zásobuje národné i medzinárodné obchodné reťazce, nezávislé veľkoobchody, segment HoReCa, ale aj závodné a nemocničné jedálne či čerpacie stanice. V ponuke má širokú paletu alkoholických nápojov od červených, bielych a šumivých vín, až po rôzne druhy alkoholu ako rum, brandy, whisky, tequilla, vodka, likéry a ovocné destiláty. Kvalitné vína dováža z vychýrených vinárskych destinácií, okrem iného z Talianska, Francúzska, Portugalska, Čile, Argentíny, ale aj z Nového Zélandu. Fajnšmekri si prídu na svoje tiež nákupom pochutín z Talianska, Francúzska, Srbska, Belgicka, Španielska, Nemecka, Rakúska, Česka, Poľska, Slovinska i z Číny.

Všetky produkty si záujemcovia môžu zakúpiť aj na eshope (https://eshop.kon-rad.eu/).

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring