OTS: Tesco vytvorí vyše 55 pracovných miest pre novú službu Potraviny

TASR, 19. septembra 2012 14:12

Bratislava 19. septembra (TASR-OTS) - Vyše 55 nových pracovných miest vytvorí Tesco ešte pred oficiálnym spustením unikátneho projektu Tesco Potraviny domov. Nová služba uľahčí Slovákom nakupovanie – vybraný tovar im dovezú domov vyškolení pracovníci Tesca. Spoločnosť už obsadzuje pozície pracovníkov vychystávania tovaru a pracovníkov rozvozu, ako aj pozície vedúcich tímov, aktuálne prebieha ich tréning a zaúčanie a testovacia prevádzka služby. Tesco avizovalo spustenie služby do konca roka, presný dátum a detaily týkajúce sa služby oznámi včas pred jej oficiálnym spustením.

„Naším cieľom je nielen poskytovať zákazníkom kvalitné služby a výrobky, ale aj vytvárať na Slovensku nové pracovné miesta a dlhodobo investovať. Okrem výberu a zaškoľovania nových pracovníkov pre unikátny projekt Tesco Potraviny domov sme významne investovali už aj do IT systémov a vozového parku,“ uviedla Zuzana Lošáková, manažérka komunikácie TESCO STORES SR, a. s. Tesco plánuje na rozvoz objednaného tovaru využívať len vlastné vozidlá, a nie externých prepravcov. Aktuálne Tesco preto už investovalo do 15 špeciálne upravených dodávok, postupne ich počet zvýši. „Dodávky sú vyrobené na mieru pre novú službu Tesco Potraviny domov. Majú osobitnú časť na prevoz trvanlivých potravín, ako aj chladiacu a mraziacu časť, aby sme plne zabezpečili bezpečnosť výrobkov počas cesty k zákazníkovi a dodržanie teplotného reťazca. Objednávky sú rozdelené a prepravované v špeciálnych zelených prepravkách. Každé vozidlo má kapacitu 120 takýchto prepraviek,“ uviedla Zuzana Lošáková. Aj vodiči dodávok budú zamestnanci Tesca, ktorých spoločnosť odborne zaškolí. Vodiči budú mať špeciálne ľahko rozoznateľné uniformy – modré nohavice, kockovanú košeľu a doplnky s reflexnými prvkami (vesty a v zime bundy).

Kontakt: Zuzana Lošáková, zlosakov@sk.tesco-europe.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring